Gazeteci Kemal Öztürk'ten Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına tepki! İstanbul için korkmaya başlayabilirsiniz

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı televizyon programında 14 Mayıs gecesi yaşananları soran gazetecilere kaçamak cevaplar verdi. İmamoğlu bununla da kalmadı ve gazeteci Kemal Öztürk ile YSK ve AA'yı da hedef göstermeye devam etti. Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, halkın kasıtlı olarak kandırıldığını ve çeşitli suçlamalarla ortamın gerildiğini ifade etti. Belediye seçimlerini de işaret eden Öztürk, "Korkmaya başlayabilirsiniz" dedi.

Gazeteci Kemal Öztürk'ten Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına tepki! İstanbul için korkmaya başlayabilirsiniz

Gazeteci Kemal Öztürk, katıldığı televizyon programında kendini hedef alan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Halkın İmamoğlu tarafından 'yalancı bir zafer havasıyla' kandırıldığını belirten Öztürk, YSK ve AA'nın suçlanmasıyla ortamın kasıtlı olarak gerildiğini ifade etti.

Gazeteci Kemal Öztürk'ten Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına tepki! İstanbul için korkmaya başlayabilirsiniz - Resim : 1

KEMAL ÖZTÜRK'TEN İSTANBUL MESAJI
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda İstanbul'da önde olan CHP'nin oylarının düşüş yaşaması halinde belediye seçimlerinde CHP'nin işinin kolay olmayacağını belirten Kemal Öztürk, "Yaklaşan belediye başkanlığı seçimi için korkmaya başlayabilirsiniz" dedi.

Gazeteci Kemal Öztürk'ten Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına tepki! İstanbul için korkmaya başlayabilirsiniz - Resim : 2

İşte sosyal medya hesabından İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösteren Öztürk'ün paylaşımı;
Sayın Ekrem İmamoğlu dün akşam HaberTürk TV ekranlarında, olmadığım bir programda, hakkımda hakikati yansıtmayan konuşmalar yaptınız.

Oysa size 14 Mayıs gecesi yanlış verilerle yaptığınız açıklamanın nedeni soruldu ama siz olayı Ajansa ve bana getirip konuyu değiştirmeye çalıştınız.

Size şunu söyleyeyim, eğer Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tur seçimlerini kaybederse, sizin ve Mansur Yavaş'ın seçim gecesi yaptığınız yanlış açıklamalar ve yayınladığınız videolarla buna katkısı büyük olacak.

Gazeteci Kemal Öztürk'ten Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına tepki! İstanbul için korkmaya başlayabilirsiniz - Resim : 3
-Yalancı bir zafer havası yarattınız
-Dedikleriniz doğru çıkmadı
nsanlarda hayal kırıklığı yarattınız. YSK ve AA’yı suçlayıp ortamı gerdiniz
-Alaycı, suçlayıcı üslubunuzla nefret halesi yarattınız.
Bunun etkisini Pazar günü göreceğiz.

Ve yine bu nedenle, ilk turda İstanbul’daki oylarda önde olan CHP geriye düşerse, yaklaşan belediye başkanlığı seçimi için korkmaya başlayabilirsiniz.

Gazeteci Kemal Öztürk'ten Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına tepki! İstanbul için korkmaya başlayabilirsiniz - Resim : 4

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı! Oğan: Sizin getireceğiniz demokrasiden Allah korusun! Sinan Oğan Cumhur İttifakı'na neden destek verdiğini açıkladı Yurt dışı oyları Türkiye yolunda