En çok merak edilenler arasındaydı: Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın Tandoğan Mitingi'ne katılmadı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Millet İttifakı'nın Ankara Tandoğan Meydanı'nda düzenlediği son mitingine katılacağı iddia edilmişti. Söz konusu iddialar günün en çok merak edilen konusuydu. Miting sonunda İnce'nin katılım sağlamadığı görülürken bu durum İnce'nin muhalefete karşı öfkeli olduğunu ve ayrıca Memleket Partililer ile İnce'nin düzenlenen kumpaslardan Kılıçdaroğlu cephesini sorumlu tuttuğu yönünde yorumlandı.

En çok merak edilenler arasındaydı: Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın Tandoğan Mitingi'ne katılmadı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından, bugün Millet İttifakı'nın Ankara Tandoğan Meydanı'nda düzenlediği son mitingine katılacağı iddia edilmişti.

İLK TAŞI GÜRSES ATMIŞTI
Söz konusu iddiayı Gazeteci Özlem Gürses, “Sayın Muharrem İnce yarın Millet İttifakı'nın büyük Ankara mitingine katılmayı kabul etti” ifadeleriyle ortaya atmıştı.

Gazeteci Levent Gültekin'in de Twitter adresinden “Şimdi aldığım bir habere göre Muharrem İnce, Millet İttifakının yarın Ankara’daki mitingine katılmayı kabul etmiş” paylaşımı yapması gündemde uzun bir süre yerini korumuştu.

MERAK KONUSU OLDU
Ortaya atılan iddiaların ardından bugün en çok merak edilen İnce'nin Millet İttifakı'nın mitingine katılıp katılmayacağı oldu.

MİTİNGE KATILMADI
Söz konusu mitingde ilk konuşmayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaparken, mitingde Muharrem İnce'nin olmadığı görüldü.

İnce'nin, Millet İttifakı'nın mitingine katılmaması muhalefete kızgın olduğu yönünde yorumlandı.

'MUHALEFETİ SORUMLU TUTUYORLAR' OLARAK YORUMLANDI
Öte yandan İnce'ye karşı karalama politikalarının ile kumpasların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu cephesinden düzenlendiği iddiaları ortaya atılmıştı. Memleket Partisi'nden istifa edenlerin Cumhur İttifakı'na desteklerini göstermeleri ve AK Parti'ye üye olmaları, partililerin ve İnce'nin, düzenlenen kumpaslardan Millet İttifakını ve Kılıçdaroğlu'nu sorumlu tuttuğu iddialarını güçlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Putin'e saldırırsan 'eyvallah' etmem Yine çok konuşulacak açıklama: 'Cumhurbaşkanımız herkesten önce bilecek' Kemal Kılıçdaroğlu çelik yelek mi giydi? Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçelievler'de halka seslendi