Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı demokrasi mesajı verdi! Sonuçlar güçlü bir demokrasi getirsin

Millet İttifakı'nın seçimi kazanması halinde cumhurbaşkanı yardımcısı olması beklenen Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte oyunu kullandı. CHP'li İmamoğlu yaptığı açıklamada, "Bu seçimin sonuçları güçlü bir demokrasiyi yurdumuza getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu oyunu kullandı. Görevini yaptığını belirten İmamoğlu, oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı demokrasi mesajı verdi! Sonuçlar güçlü bir demokrasi getirsin - Resim : 1

İşte İmamoğlu'nun oy kullandıktan sonraki ifadeleri;
"Oyumuzu kullandık. Memleketimiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Bu seçimin sonuçları güçlü bir demokrasiyi yurdumuza getirmesini, milletimizin artık siyasetin kutuplaştırıcı dilinden uzaklaştığı, siyasetin milletine hizmet aracına dönüşmesini istiyorum. Kalbimde çok şey var ama bugün seçim günü. Özellikle sandıkta görev alan herkese teşekkür ediyorum."

Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı demokrasi mesajı verdi! Sonuçlar güçlü bir demokrasi getirsin - Resim : 2

"Emniyet güçlerimizden, sandıktaki memurlara, YSK üyelerine, bütün yetkililerin milletimizin namusu olan oyuna sonuna kadar sahip çıkacağına inanıyorum. Sandıklara atılan her oyun tek tek ahlaklı bir şekilde sonuca ulaştığı bir gün diliyorum."

Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı demokrasi mesajı verdi! Sonuçlar güçlü bir demokrasi getirsin - Resim : 3

MANSUR YAVAŞ OYUNU KULLANDI
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, oyunu Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda kullandı. Eşi Nursen Yavaş ile 4089 numaralı sandıkta oy veren Mansur Yavaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Anneler Günü'nü kutladı.

Seçim sonuçlarının Türkiye için güzel sonuçlar doğurmasını dileyen Yavaş, "Takdir milletimizin. Vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Katılım çok yüksek, değişim ihtiyacı belli. İnşallah çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı demokrasi mesajı verdi! Sonuçlar güçlü bir demokrasi getirsin - Resim : 4

cumhurbaşkanlığı seçimi
Arnavutköy Cumhurbaşkanı seçimi ve milletvekili seçimi oy oranları nedir? Adalar Cumhurbaşkanı seçimi ve milletvekili seçimi oy oranları nedir? Trabzon, Giresun ve Rize'den acı haber! Seçime fitne sokmaya başladılar! Gazeteci Sevilay Yılman paylaştı, gerçekle ilgisi yok