DSP lideri Önder Aksakal'dan Millet İttifakı'na olay sözler: Vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Malatya'da bir törene katılan ve çeşitli açıklamalarda bulunan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan Millet İttifakı'na olay sözler geldi. Aksakal "İnşallah 14 Mayıs'ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Malatya'da bir törene katılan ve çeşitli açıklamalarda bulunan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan Millet İttifakı'na olay sözler geldi.

DSP lideri Önder Aksakal'dan Millet İttifakı'na olay sözler: Vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz - Resim : 1

Aksakal, Millet İttifakı'na göndermede bulunarak, "Bu seçim geçmiş dönemlerdeki gibi bir sağ-sol seçimi değil, vatan millet seçimidir. İnşallah 14 Mayıs'ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nı oluşturan parti liderleriyle Malatya Deprem Konutları Temel Atma ve 1442 Konut, 250 Köy Evi ile 47 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.

DSP lideri Önder Aksakal'dan Millet İttifakı'na olay sözler: Vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz - Resim : 2

Törene HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

DSP Lideri Aksakal, törende yaptığı konuşmasında Millet İttifakı'na göndermede bulundu. Aksakal, "Bu seçim geçmiş dönemlerdeki gibi bir sağ-sol seçimi değil, vatan millet seçimidir" diyen Aksakal, "İnşallah 14 Mayıs'ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Taklitçi genç Bakan Varank ile Togg'da Saymaz'dan CHP'nin milletvekili listelerine eleştiri İYİ Parti'den İdris Naim Şahin'in adaylığına tepki Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı'ndan liste eleştirisi