Doğu Perinçek 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı

Vatan Partisi Genel Doğu Perinçek, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yaptığı açıklamada, "Var olan iki seçenek karşısında tarafsız kalmak, emperyalist plana hizmet eder." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklediğini duyurdu.

Doğu Perinçek 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Perinçek yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı adaylarından Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin ve İsrail'in Türkiye'yi hedef alan projesinde alet rolünü üstlenmiştir. Bu kapsamda PKK ve FETÖ terör örgütleriyle açıkça işbirliği yapmaktadır. Küresel merkezlerden yönetilen, bölücü ve yobaz örgütleri CHP listelerinden Meclise taşımıştır. Kılıçdaroğlu, millî devleti ve Türk Ordusunu tasfiye, küresel finans merkezlerine kölelik, kültürel çürüme, 15-16 Temmuz'un intikamını alma ve kaos programının adayıdır. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ise düşman ile dost arasındaki denge siyasetine ve ekonomide Batı denetimindeki yalpalamalarına karşın, emperyalist planların hedefindedir; bu bağlamda Türkiye cephesindedir" ifadelerini kullandı.

Firari Ankara Kuşu yakalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'de seçim toplantısı düzenledi Millet İttifakı liderleri CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi Millet İttifakı birbirine girdi!