Diyanetten ihraç edilmişti! Yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Fatma Yavuz "Pes ediyorum" diyerek CHP'den ayrıldığını açıkladı

Daha önce Diyanet'ten ihraç edilen, CHP'den adayı adayı olan ancak aday gösterilmeyen Fatma Yavuz partisini bırakacağını açıkladı. Kendisine linç kampanyası düzenlendiğini belirten Yavuz "Pes ediyorum. Dayanamıyorum" dedi.

Diyanetten ihraç edilmişti! Yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Fatma Yavuz "Pes ediyorum" diyerek CHP'den ayrıldığını açıkladı
Fatma Yavuz CHP'den ayrılacağını açıkladı

Yaptığı siyasi ve toplumsal çıkışlar ile 'Elhamdülillah Ermeniyim' sözleriyle akıllarda yer edinen Fatma Yavuz, CHP'den İstanbul milletvekili aday adayı olmuştu.

Diyanetten ihraç edilmişti! Yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Fatma Yavuz "Pes ediyorum" diyerek CHP'den ayrıldığını açıkladı - Resim : 1

"TAYYİP GİTSİN DE BEN GELMESEM DE OLUR"
Aday gösterilmeyen Yavuz, "Tayyip gitsin de ben gelmesem de olur! İnandığım yolda yürümeye devam edeceğim" açıklamasıyla çok konuşulmuştu.

Sosyal medyada linç kültürüyle karşı karşıya kaldığını belirten Yavuz, son olarak CHP'den ayrılmak istediğini açıkladı. 

Diyanetten ihraç edilmişti! Yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Fatma Yavuz "Pes ediyorum" diyerek CHP'den ayrıldığını açıkladı - Resim : 2

"CHP TABANI BENİM GİBİ BİR PROFİLİ İSTEMİYOR"
Yavuz, kendisine nefret söyleminde bulunan kişilerin tweetlerini alıntılayarak bir bir paylaşırken, şu açıklamaları kaydetti:

"(Fanatik) arkadaşlar kalıyorum, partimizden git seni istemiyoruz diyorsunuz. Tamam o zaman gidiyorum diyorum, derdin CHP değildi zaten diyorsunuz. Yordunuz gerçekten, yeter artık, lütfen.

Bir açıklama yapmayı gerekli görüyorum: Bir süredir yaşadığım süreç sonunda oluşan kanaatim odur ki CHP tabanı beni/benim gibi bir profili istemiyor. Tercihlerine saygı duyuyor ve yolumu ayırıyorum. Arada çay içmeye gelirim. Sevgilerimle.

Arkadaşlar üstüme gelmeyin, pes ediyorum. Takatimi aşıyor artık. Zayıflıksa zayıflık, hataysa hata. Dayanamıyorum, gelmeyin üstüme yeter lütfen."

İmamoğlu ve Yavaş sorusu: Sahada nasıl propaganda yapıyorlar? BTP seçimlerden çekildi Yurt dışında sandık başında HDP yerine MHP Siyasi partilerde kaç kadın milletvekili var?