Cumhuriyet gazetesinin Erdoğan kaybetti manşetine Ezel dizisi repliği ile cevap! O da güzel hikaye kardeş

Cumhuriyet gazetesi, destekledikleri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanamaması üzerine yaşadığı hayal kırıklığını manşetlerine yansıttı. Çeşitli kelime oyunlarıyla seçimin ikinci tura kalmasını "Erdoğan kaybetti" olarak lanse eden gazeteye, "O da güzel hikaye" ifadeleriyle cevap verildi.

Cumhuriyet gazetesinin Erdoğan kaybetti manşetine Ezel dizisi repliği ile cevap! O da güzel hikaye kardeş

Cumhuriyet gazetesi bir seçim sonrasında daha saldırıya geçti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekledikleri Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 45'i bulamaması, Cumhuriyet gazetesinde hayal kırıklığı yaşattı.

Cumhuriyet'in tam sayfa kapağında "Erdoğan kaybetti" ifadelerine yer verildi.

Söz konusu gazete, çeşitli kelime oyunlarıyla seçimin ikinci tura kalmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri kaybettiği yönünde lanse etmeye çalıştı.

Cumhuriyet gazetesinin manşetine, Ezel dizisinin efsane repliklerinden olan "O da güzel hikaye. Erken anlatılırsa tadı kaçar. Önce tecrübe etmen gerek kardeş." ifadeleriyle cevap verildi.

Cumhuriyet gazetesinin Erdoğan kaybetti manşetine Ezel dizisi repliği ile cevap! O da güzel hikaye kardeş - Resim : 1

Memleket Partisi'nden seçim yorumu MHP'den ikinci tur açıklaması! TBMM ne zaman göreve başlayacak? İstanbul cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları