Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yeterli imza sayısına ulaşamayan Ahmet Özal, seçimlerde kimi desteklediğini açıkladı

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli olan 100 bin imzadan sadece 1544'ünü alabilen Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yeterli imza sayısına ulaşamayan Ahmet Özal, seçimlerde kimi desteklediğini açıkladı

14 Mayıs'ta yapılacak seçimde kesin adaylar açıklandı. Buna göre 4 isim Cumhurbaşkanlığı için aday oldu.

Adayların seçim kampanyaları başlarken, liderler ziyaretlerini sürdürüyor.

Adaylık için imza toplayan isimlerden yeterli sayıya ulaşamayan Ahmet Özal, CHP Genel Merkezi'nde muhalefetin adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Kılıçdaroğlu muhalefetteki diğer parti ve siyasilerle destek arayışları kapsamında gerçekleştirilen görüşmede Özal, Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yeterli imza sayısına ulaşamayan Ahmet Özal, seçimlerde kimi desteklediğini açıkladı - Resim : 1

Konuya ilişkin ayrıntıyı gazeteci İsmail Saymaz duyurdu.

Saymaz, yaptığı paylaşımda, "8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, bir saat önce CHP’de Kılıçdaroğlu ile görüştü. Özal, parlementoda Millet İttifakı’nı, Cumhurbaşkanı adaylığında Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı." dedi.

Hamza Dağ: 6'lı masanın son kullanma tarihi 9 Nisan Kimler kimlerle beraberdi? "CHP’yi Kandil’in mağara deliklerine İP’le bağladılar" Soner Yalçın'ın bu yazısı muhalif medyayı karıştırır