Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oy sırasında gören seçmen şaşkınlığını gizleyemedi

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Saffet Çebi İlkokulu'nda kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oy kullanmak için sırada beklerken gören bir vatandaş şaşkınlığını gizleyemedi.

Türkiye sandık başında. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi sabah saat 08.00'de başladı.

Liderler de oylarını kullanmak için sandık başına gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oy sırasında gören seçmen şaşkınlığını gizleyemedi - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Saffet Çebi İlkokulu'nda kullandı. Erdoğan'ın oy kullanmak için sırada beklediği sırada ilginç bir olay yaşandı.

Oy kullanmak için sırada bekleyen bir vatandaş arkasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görünce bir anda şaşkınlığını gizleyemedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oy sırasında gören seçmen şaşkınlığını gizleyemedi - Resim : 2

O eğlenceli kameralara yansıdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sırada bekleyen vatandaş arasında kısa bir diyalog yaşandı.

Silivri Cumhurbaşkanı seçimi ve milletvekili seçimi oy oranları nedir? Sarıyer Cumhurbaşkanı seçimi ve milletvekili seçimi oy oranları nedir? Sancaktepe Cumhurbaşkanı seçimi ve milletvekili seçimi oy oranları nedir? Pendik Cumhurbaşkanı seçimi ve milletvekili seçimi oy oranları nedir?