Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 6'lı masa yorumu: Biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masa ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 6'lı masa yorumu: Biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masa ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem sonrası vatandaşların sorunlarını çözmeye odaklandıklarını belirterek, "Biz can derdindeyiz, bunlar mal derdinde." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın kararlı ve yol haritası belli şekilde hareket ettiğini söyledi, koalisyonun ikinci hamlesine kadar bir değerlendirme yapmama kararı aldıklarını da vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak onlar ne der, ne yapar, nasıl adım atar böyle bir durumumuz yok. Zaten Cumhur İttifakı olarak hedefimizi belirledik. Yolumuzu belirledik ve şu anda bütün çalışmalarımızı bunun üzerine yapıyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz." dedi.

İYİ Parti Cumhur İttifakı ile iş birliği mi yaptı! Milletvekili Çıray'dan çarpıcı açıklamalar Usta'dan 6'lı masa açıklaması Ümit Özdağ'dan geri hamle! CHP'nin olağanüstü MYK toplantısı sona erdi!