Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'den seslendi! Rize'nin 4'te 1'i burada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Rize şimdi 80 bin kişiyle şimdi burada. Ne diyor Rize, 'biz gümbür gümbür sandığa gidiyoruz' diyor." dedi. 344 bin nüfuslu Rize'nin 4'te 1'i Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine katılım gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'den seslendi! Rize'nin 4'te 1'i burada

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine dolu dizgin giderken siyasilerin de miting turları hız kesmeden devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'den seslendi! Rize'nin 4'te 1'i burada - Resim : 1

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MEMLEKETİ RİZE'DE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılarak Rize halkına önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'den seslendi! Rize'nin 4'te 1'i burada - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz Rize'yi çok seviyoruz, sizleri çok seviyoruz. 14 Mayıs'ta Rize inşallah tüm Türkiye'ye örnek olacak. Kıymetli hanfendiler, sevgili gençler sizleir en kalbi duygularımla selamlıyorum." dedi.

'RİZE 80 BİN KİŞİYLE BURADA'
Son 21 yılda Rize'de 61 milyar liralık yatırım yaptık. Sağlıkta 911 yataklı 11 hastane dahil 29 sağlık tesisini inşa ettik. Rize şimdi 80 bin kişiyle şimdi burada. Ne diyor Rize, 'biz gümbür gümbür sandığa gidiyoruz' diyor. Rize'nin sembolü haline gelen Ayder yaylasının yolunu yeniledik. İkizdere ve Muradiye'ye de doğal gazı getiriyoruz. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'den seslendi! Rize'nin 4'te 1'i burada - Resim : 3

Kusursuz olmak sadece Allah'a mahsustur. Bizim de eksiklerimiz olabilir. 21 yıldır yapmak isteyip de engellerden dolayı yapamadıklarımız olabilir. 85 milyonun hepsi şahit, ülkemize kazandırdığımız eserleri görüyorsunuz. Türkiye Yüzyılı için daha büyük hedefler belirledik. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'den seslendi! Rize'nin 4'te 1'i burada - Resim : 4

RİZE HALKI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I YALNIZ BIRAKMADI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi rakamı duyurmasının ardından 344 bin nüfuslu Rize'nin 4'te 1'inin hemşerisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bırakmaması dikkatlerden kaçmadı.

Akşener'den Babacan'ı kızdıracak sözler HDP’li Sırrı Sakık'tan skandal sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'de çay alım fiyatı müjdesi "Yüzyılın Mitingi" için son hazırlıklar havadan görüntülendi