Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması için hazırlıklar başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, sonuçları İstanbul'dan takip edeceğini söylemişti. AK Parti Genel Merkezi'ndeki hazırlıklar sosyal medyada dikkat çekti. AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması için ses sistemi kuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşması için AK Parti teşkilatları harekete geçti. Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sonuçları İstanbul'da takip edeceğim" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması için hazırlıklar başladı! - Resim : 1

BALKON HAZIRLANIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 13. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri sonrasında balkon konuşması için hazırlıklar başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması için hazırlıklar başladı! - Resim : 2

Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde balkon temizlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması için ayrıca bahçeye ses sistemi de kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması için hazırlıklar başladı! - Resim : 3

ERDOĞAN'DAN OY SONRASI AÇIKLAMA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oyumuzu kullandıktan sonra söylenecek en önemli şey Türk demokrasisi için sabah saatleri itibariyle takipteyim. Olaysız, sıkıntı yaşanmadan süreç devam ediyor. En önemlisi deprem bölgesindeki oyların kullanımı idi. Vatandaşlarımız büyük şevkle oylarını kullanıyorlar. Burada da bir sıkıntı yok." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması için hazırlıklar başladı! - Resim : 4

Erdoğan ifadelerine şu sözlerle devam etti;
"Temennim odur ki akşam sayımdan sonra milletimiz için Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği Rabbimden niyaz ediyorum. Tüm seçmenlerimizin oylarını kullanmalarını demokrasinin gücünü göstermesi için çok önemli. Sandık üyelerine başarılar diliyorum. Sonuçları İstanbul'da takip edeceğim."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması için hazırlıklar başladı! - Resim : 5

cumhurbaşkanlığı seçimi Recep Tayyip Erdoğan
Kadıköy Cumhurbaşkanı seçimi ve milletvekili seçimi oy oranları nedir? Güngören Cumhurbaşkanı seçimi ve milletvekili seçimi oy oranları nedir? Gaziosmanpaşa Cumhurbaşkanı seçimi ve milletvekili seçimi oy oranları nedir? Fatih Cumhurbaşkanı seçimi ve milletvekili seçimi oy oranları nedir?