Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekat mesajı: Kandil'i başlarına geçireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak yayında gündeme dair son dakika açıklamalarda bulundu. Sınır ötesi harekat mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil'i başlarına geçireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekat mesajı: Kandil'i başlarına geçireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuk olduğu Yeni Şafak ve tvnet ortak canlı yayınında, gazeteciler Serhat İbrahimoğlu, Merve Başkurt, Hüseyin Likoğlu, Semra Karabaş ve Ersin Çelik'in gündemin sıcak başlıklarıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Konuşmasında sınır ötesi harekat mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil'i başlarına geçireceğiz. Doğru zamanı bekliyoruz" dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde bir grup PKK yandaşının "Dişe diş kana kan" diyerek teröristbaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atmasına da tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Allah kimseyi partisinin bayrağı ile terör örgütü paçavralarının zilletine düşürmesin. Teröristbaşı Öcalan ve Demirtaş lehine sloganlar atıldı. PKK'ya destek veren dişe diş kana kan diye sloganlar yükseldi. Neresi burası Van. Burada kimler var? İBB Başkanı burada konuşma yapıyor. Nasıl olur da böyle bir sloganın atılmasına müsaade edilir. Emniyet gereğini yaptı yapıyor. Görüntülere CHP'den bir itiraz geldi mi. Bilakis bay bay Kemal ve avanesini mutlu etmişe benziyor. Öyle mutlu olmuşlar ki terör örgütünün işaretiyle karşılık veriyorlar. Kapalı kapılar ardındaki pazarlıklara sadık olduklarını gösteriyorlar. Foyalar dökülüyor." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"Meydanlarda büyük coşku var. Son olarak Van ve Erzurum'da miting yaptım. Rize, Trabzon, Ordu da aynı şekilde.

Bu ara Karadeniz'deydim. Memleketim Rize'den başladık. Oradan Samsun'a doğru geldik. Meydanlarda özellikle muazzam bir coşku var ve bu coşku adeta bugün pik yaptı. Van öyleydi hele hele Erzurum siyasi hayatımda görmediğim bir coşkuyla bizi karşıladı.

Samsun'da Emniyet'in rakamlarına göre 120 bin kişi vardı. Erzurum'da 130 bin kişi vardı.

Pazar İstanbul mitingi var. Yarın Kayseri'deyiz.

"14 MAYIS'I TÜRKİYE YÜZYILI'NIN MİLADI OLARAK GÖRÜYORUZ"
Milletim 14 Mayıs'ı dört gözle beklemekte. Bu seçim tarihi dönüm noktası olacak.

14 Mayıs seçimi tarihi bir dönüm noktası olacak. 14 Mayıs'ı yeni atılımlar yapacağımız Türkiye Yüzyılı'nın miladı olarak görüyoruz.

Türkiye ile hesabını kapatamayanlar, 14 Mayıs'a gözünü dikmiş vaziyette. PKK'sından FETÖ'süne terör örgütlerine bay bay Kemal'in 14 Mayıs için kendilerine verdiği umuda bel bağlamış durumda. Ne diyorlardı seçimi kazanacak bir adayla çıkmak lazım. Onu şimdi kenara koydular.

"TÜRKİYE'Yİ BATI'YA TESLİM ETMEYE SÖZ VERDİLER"
Seçimi kazanıp kazanmaması önemli değil önemli olan kiminle seçime gireceğiz. Bu PKK'sından FETÖ'süne derken bakıyorsunuz Kandil destek veriyor. Kandilin dışındaki bütün terör örgütünün ele başları destek veriyor. Bunlar benim milletimin bir kenara koyacağı durum değil. 14 Mayıs'ta gereken cevabı verecek. Bu bitmedi Batılı medya işini gücünü bırakmış Türkiye'deki seçimleri ana gündem maddesi haline getirmiş durumda. Sürekli bay bay Kemal'i pohpohluyorlar. Niye? Sebebi ne? Türkiye'yi batıya teslim etmeye söz verdiler. Batı'dan aferin almak için BBC'ye batıyla ilişkileri öncelik haline getireceğiz diye demeç vermiş. Bu ne demek biliyor musunuz? Bu çok açık bir şekilde Türkiye'nin değil Batı'nın çıkarlarını öncelikli hale getireceğiz mesajıdır. Biz bu ülkeyi siyasi ve ekonomik prangalarından kurtarmak için çok mücadele verdik. 14 Mayıs teröristleri inlerinde yok edenler ile teröristlerle kol kola yürüyenler arasında geçecektir. ben milletime güveniyorum. Terörist sevicilere bu ülkeyi emanet etmeyecektir.

"MEVCUT CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI GÖREVE GELDİ, KOKU HALİÇ'E GERİ DÖNDÜ"
Şimdi özellikle burada bir şeyi söylemem lazım. Malum hep söylüyorum İstanbul benim aşkımdır. Siyasete İstanbul'da başladım ve yine İstanbul'da büyükşehir başkanlığı yaptım. Peki, İstanbul'u biz kimden aldık? CHP'den aldık. Onlardan milletimizi İstanbul'u bize teslim etti. Onlardan sonra İstanbul daha farklı bir İstanbul haline geldi. Haliç'in halini bilirsiniz. Haliç kokudan geçilmezdi. Orada şimdi çocuk oyun parkları var. O hale getirdik. Mevcut CHP'li belediye başkanı göreve geldi. O koku Haliç'e tekrar geri döndü.

"ATATÜRK HAVALİMANI'NDA MİLLET BAHÇESİNDE YÜZYILIN MİTİNGİNİ YAPACAĞIZ"
Bizim Atatürk Havalimanı'nda yaptığımız operasyonlardan biri Murat Dilmener Hastanesi'ydi. Bilişim Merkezi haline getirmek gibi hedefimiz var. Beyefendiler, Yenikapı alanını Cumhur İttifakı'na verme noktasında rahat değiller. Onlar Maltepe'de yapacakmış. Hayırlı olsun. Atatürk Havalimanı'nda Millet Bahçesinde yüzyılın mitingini yapacağız. Bay bay Kemal Amerikalılara verme vaadinde bulunuyor. Ekonomi için de Amerikalı birini bulmuştu. Sadece tefecilerle değil terör örgütleriyle pazarlığa oturmuşlar. Karşımızdaki masa birilerinden aferin almak için yapmayacağı şey yok. Varsın onlar ilerlesinler, biz milletimizden duyacağımız dua için çalışmaya devam edeceğiz.

"KANDİL'İ DE BAŞINIZA GEÇİRECEĞİZ"
Bunlar zaman zaman Doğu'da artık bazı yeni gelişmeler olduğunu bir de Bay bay Kemal fısıldıyor daha güzel olacak gibi. Biz ise milli güvenliğimizi tehdit eden örgütlerle tarihin mücadelesini verdik. Terörle mücadele stratejimizde köklü değişime gittik. Önce çözüm süreciyle sürece başladık. Baktık bunlar uzattığımız elimizi ısırıyorlar. Bunları inlerinde vurmamış olsaydık, söylüyor ya bahar gelecek diye biz getirdik. Şu anda bunların sesleri duyuluyor mu?. Kandil'den sesleniyorlar. Fakat Kandil'i de başınıza geçireceğiz. Selo ne yaptı diyorlar. Daha ne yapsın. Nasıl böyle bir şey söylersin. Benim milletim sana bu fırsatı vermeyecek. Kimden hangi desteği alırsa alsınlar ülkemize zarar veremeyecekler.

"'PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR' SÖZÜNÜ AĞIZLARINDAN DUYMADIK"
Sınır ötesi harekatlarımız bitmiş değildir, doğru zamanı bekliyoruz. Kandil ne söylüyorsa, Pensilvanya ne söylüyorsa, Bay bay Kemal de aynısını söylüyor. 'PKK terör örgütüdür' sözünü ağızlarından duymadık. Çık söyle, söyleyemiyorsun. Terör örgütlerine yakayı kaptırdıkları için geri dönemiyorlar. Başaramayacaklar, kimse boş hayallere kapılmasın. Seçim öncesi ve sonrasında provokatif hadisenin yaşanmaması için güvenlik güçlerimiz canla başla çalışıyor.

VAN MİTİNGİNE TEPKİ
Her şeyden önce tabii bu bay bay Kemal terör örgütü ve siyasi uzantısını öyle bir cesaretlendirdi ki herkes kalbindeki ve aklındakini söylemekten artık çekinmiyor. Öyle bir tablo ile karşı karşıyayız ki koalisyon masası seçim kampanyası değil sanki teröristlere özgürlük kampanyası yapıyor. Böyle bir durumdayız ve dikkat edilirse yani 100 yılın hesabını soracağız diyor. Zaten HDP'liler bay bay Kemal'in kapalı kapılar arkasında kendilerine bir takım sözler verdiğini açıkça ifade ettiler. O sözlerin ne olduğu yapılan açıklamalarla bir bir ortaya çıkıyor. Uzunca bir süre ortaklığı gizlemeye çalışsalar da HDP'nin başından beri masanın kurucusu olduğu ortadaydı. Bu kaos masasının müdavimleri Cumhurbaşkanlığı pazarlığı koltuk pazarlığı bakanlık pazarlığı yapıyorlar. Bay bay Kemal herkese bir şeyler dağıtırken terör örgütü mensuplarını da ihmal etmiyor. Parlamentoda 1 saat bunlarla ne görüştüler açıkla ama açıklayamadı. Cezaevlerini boşaltmaktan kamudan attığımız terör örgütü yandaşlarını yeniden devlete doldurmaktan söz ediyor. Londra'daki tefeciler de yeniden ülkemizi avuçlarının içine almanın hesabını yapıyor. Bu hesabın içinde herkes var bir tek milletimiz yok. Bay bay Kemal ve terör örgütü yöneticilerinin söylem birliği içinde olmaları gerçekten vahim bir durumdur. Terör örgütünün sözcüleri yüz yıllık Cumhuriyeti yıkacağız değiştireceğiz diyor ama CHP'den bir kişi bile çıkıp bunu itiraz etmiyor. Masanın etrafında olanlardan itiraz eden yok. HDP'liler CHP'ye ağzı alınmayacak sözler sarfediyor ama bay bay Kemal o hakaretleri sineye çekiyor. Allah kimseyi partisinin bayrağı ile terör örgütü paçavralarının zilletine düşürmesin. Teröristbaşı Öcalan ve Demirtaş lehine sloganlar atıldı. PKK'ya destek veren dişe diş kana kan diye sloganlar yükseldi. Neresi burası Van. Burada kimler var? İBB Başkanı burada konuşma yapıyor. Nasıl olur da böyle bir sloganın atılmasına müsaade edilir. Emniyet gereğini yaptı yapıyor. Görüntülere CHP'den bir itiraz geldi mi. Bilakis bay bay Kemal ve avanesini mutlu etmişe benziyor. Öyle mutlu olmuşlar ki terör örgütünün işaretiyle karşılık veriyorlar. Kapalı kapılar ardındaki pazarlıklara sadık olduklarını gösteriyorlar. Foyalar dökülüyor. Örgütle ortak olursan pazarlık yaparsan emellerini de paylaşıyorsun demektir. Terör örgütü bunları kendisine benzetti. Söyle arkadaşını söyleyeyim kim. Hepsi terör jargonuyla konuşmaya başladı. Biri terör örgütünün işaretini yapıyor, diğeri kürsüden mermi saçıyor.

Anlamadıkları şu seçim sosyal medyada trol ordularıyla değil sandıkta milletle kazanılır. Sandıkta yenileceklerini anlayınca sosyal medya manipülasyonlarına sarıldılar. Gazetenizde okudum, sizi tebrik ediyorum. Sandık güvenliğine gölge düşürmek için yalan makinesi gibi üretim yapıyorlar. 40 milyon kişiye ulaşan bir şebeke kurmuşlar. 40 milyon kişiye nasıl ulaşıyorsun bu da yalan. O zaman anne kucağındaki çocuklar da bunun içindedir. Ortada milyonlarca insan var gibi gözüküyor ama birkaç kişi kullanıyor. Bu hesaplardan yalanı yapıyorlar. Biri kadın görünüyor bakıyorsun erkek çıkıyor. Tam bir şebeke. Bu trol ordusu Bay bay Kemal'e çalışıyor bayağı da para veriyorlar, bunlarla milletin aklını karıştırmaya çalıştırıyorlar.

"SİYASET GİBİ SOSYAL MEDYAYI DA KİRLETİYORLAR"
Deprem ve yangınlarla da fitne fesatları ortaya koydular. Depremde insanları kandırıp telaşa soktular. Burada da sosyal medyada gerçek insanların hesaplarını çalıyorlar. Bunlar modern hırsız. Kendi propagandalarıyla paylaşım yapıyorlar. O kullanıcıların bundan haberi olmuyor. Şeytanın bile aklına gelmeyecek. Bay bay Kemal bırak bu işleri mücadeleni delikanlıca yap. Ağababaları seçimleri etkilemek için hep böyle sahte algı operasyonları yaptılar. Suçüstü yakalanınca da bize kara çalıyor. Bize çalışma arkadaşlarıma tehditler savunuyorlar. Kişi kendinden bilir işi. Bunlar kendi kirlerini ortaya saçıyorlar. Siyaset gibi sosyal medyayı da kirletiyorlar. Biz tıklanma sayısı için siyaset yapmıyoruz gönüllere girmek için yapıyoruz. Biz büyük ve güçlü bir ülke yönetiyoruz. Bot partisi değiliz. Yapacaklarımızı anlatan bir mecra olarak görüyoruz.

LGBT için anayasa değişikliğini teklif getirdik. Aile bizim için olmazsa olmaz, açık net konuşuyorum. Bunu çok iyi değerlendirsin. CHP LGBT'ci midir evet, İYİ Parti LGBT'ci, HDP de öyle. Bunun yanında küçük partiler de LGBT'ci, çıksınlar açıklasınlar değillerse. AK Parti LGBT'yi semtine uğratmaz, Cumhur İttifakı uğratmaz. Aile bizim kutsalımızdır ve toplumumuzun bel kemiği aileyi güçlü milletler güçlü ailelerden oluşur. Güçlü aileniz yoksa güçlü bir millet kuramazsınız. Toplumun bel kemiği aileyi LGBT sapkınlığından korumak bizim için esastır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İYİ Parti cami ile kilise arasında kalmış İstanbul'da metrolara miting ayarı Alman ve Fransızlar da Erdoğan'a karşı saldırıya geçti Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan'dan destek!