Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'da tarihi mitingler! Milyonlar akın edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da gövde gösterisi yapacak. Hafta sonunda milyonlar miting alanlarını dolduracak. Yüzyılın seçimi olarak görülen 14 Mayıs'taki seçimler için İstanbul'da görkemli mitingler olacak. Gözler İstanbul Valiliğinin kapacak yollar ve alternatif güzergahlar hakkında yapacağı açıklamaya çevrildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'da tarihi mitingler! Milyonlar akın edecek

Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu hafta sonunda İstanbul'da tarihin en kalabalık mitinglerini yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'da tarihi mitingler! Milyonlar akın edecek - Resim : 1

TARİHİ KATILIM BEKLENTİSİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan için miting alanını 1 milyondan fazla kişinin doldurması bekleniyor. AK Parti şimdi de İstanbul'da 'Yüzyılın Mitingi'ne hazırlanıyor.

Cumhur İttifakı'nın ortak katılımıyla 7 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek mitinge Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ev sahipliği yapacak. Yüzyılın Mitingi için tarihi katılım beklendiğinden, Yenikapı Miting Alanı'ndan yaklaşık 1,5 kat daha büyük olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi milyonlarca kişiye ev sahipliği yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'da tarihi mitingler! Milyonlar akın edecek - Resim : 2

AK PARTİ VE CHP NASIL ANLAŞTI?
1 ve 2'inci bölgelerin kura çekimlerinde, AK Parti'ye 1. bölge Maltepe Meydanı, CHP'ye de 2. bölge Yenikapı Meydanı çıktı.

Fakat bu kura sonuçları CHP'nin yüzünü güldürmedi. Çünkü parti, 5 yıldır Anadolu Yakası'ndaki gücünü Maltepe Meydanı'nı doldurarak gösteriyor.

Canan Kaftancıoğlu partisi için harekete geçti ve AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi arayarak becayiş yapmak istediklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'da tarihi mitingler! Milyonlar akın edecek - Resim : 3

Kulis bilgilerine göre, AK Parti CHP'nin talebini değerlendiriyor.

Fakat AK Parti Yeni Kapı'da miting yapmak istemiyor. İktidar partisi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde seçmenleriyle bir araya gelmek istiyor. Bunun olup olmayacağı bugün yapılan kurada belli oldu .

AK Parti TEKNOFEST'in yapıldığı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ni talep ederek bir yandan da gövde gösterisi yapacağının sinyalini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'da tarihi mitingler! Milyonlar akın edecek - Resim : 4

MİLLET İTTİFAKI CUMARTESİ MALTEPE'DE

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 Mayıs Pazar günü İstanbul'da aynı gün aynı saatte farklı meydanlarda miting yapacağı duyurulmuştu.

Erdoğan'ın mitingi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde, Kılıçdaroğlu'nun mitingi ise Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda yapacaktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'da tarihi mitingler! Milyonlar akın edecek - Resim : 5

Kılıçdaroğlu'nun miting programında değişikliğe gidildi. İstanbul Mitingi bir gün öne çekilerek 6 Mayıs'a alındı.

Maltepe miting alanda düzenlenecek miting saat 17.30'da başlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'da tarihi mitingler! Milyonlar akın edecek - Resim : 6

Kaynak: haberet.com

cumhurbaşkanlığı seçimi Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu
Adayların ekonomi vaatleri çıtayı arşa çıkardı TİP'ten tepki çeken provokasyon: Yargılanacaksınız Milli iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı belli oldu