Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu! Kılıçdaroğlu Londra'daki tefecilere neleri altın tepside sundun?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki mitinglerine devam ediyor. Erdoğan, Sancaktepe'de halka seslendi. Millet İttifakı'nın Kandil'in desteğini aldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz aile diyoruz, CHP ve İYİ Parti LGBT diyor" şeklinde konuştu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Avrupa'daki temaslarına da değinen Erdoğan, "Londra'daki tefecilere ne vaatler verdin, neleri altın tepside sundun?" diyerek tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu! Kılıçdaroğlu Londra'daki tefecilere neleri altın tepside sundun?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki mitinglerine devam ediyor. Erdoğan, Sancaktepe'de halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu! Kılıçdaroğlu Londra'daki tefecilere neleri altın tepside sundun? - Resim : 1

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;
Bay Bay Kemal, Diyarbakır Anneleri'ni kaç kere ziyaret ettin? Onların yavrularını dağa kaçıranlarla utanmadan seçime giriyorsun. Kandil'in desteği ile seçime giriyorsun, bunun hesabını Allah'a nasıl vereceksin.

Biz aile diyoruz, CHP ne diyor LGBT, İYİ Parti ne diyor LGBT, HDP ne diyor LGBT, LGBT AK Parti'nin, MHP'nin Cumhur İttifakı'nın semtine yaklaşır mı? Bunlar LGBT'ci. Biz hamdolsun ailenin kutsiyetine inandığımız için burada farklı bir düşünce ile devam ediyoruz. Milliyiz, yerliyiz ve ailenin kutsiyetine inanıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu! Kılıçdaroğlu Londra'daki tefecilere neleri altın tepside sundun? - Resim : 2

"ÜLKEMİZİ BÖLDÜRTMEYECEĞİZ"
Türkiye olarak çok stratejik bir noktada yer alıyoruz. Enerji kaynaklarının geçiş güzergahındayız. On binlerce insanımızı bizden koparan örgüt, emperyalistlerin ülkemizin sırtına vurduğu bir hançerdir. Bunlar engereklerdir, çiyanlardır. Ekmeğimize, aşımıza taş koyanlardır. Kaynaklarımızı heba ettiler, evlatlarımızın yüreklerindeki ışığı çaldılar. Türk'ü ve Kürt'ü birbirine düşürerek ebedi kardeşliğimizi bozmak istediler. Buna fırsat vermedik. Üstünlük takvadadır. Allah'a kim daha yakınsa o üstündür. Cudi'de bunları gömdük mü, Gabar'da gömdük mü, Bestler Dereler'de gömdük mü? Bunları yarın sandıklara gömüyor muyuz? 2023 bitmeden tek bir eli kanlı terörist bırakmamak hedefimizdir. Hudutlarımız dışında da bu alçaklara nefes aldıramayacağız. Artık inlerinden başlarını çıkaramaz, kıpırdayamaz haline geldiler. 14 Mayıs'tan sonra Afrin'i alacağız diyen bölücülerin azgınlıkları ne Kuzey Irak'taki askerlerimizi geri çekerek terör örgütüne nefes aldırma projeleri bizi durduramayacak! Selo ne diyor, Selo... Bu Selo kim? 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan bu hain değil mi, teröristin başı. Utanmadan sıkılmadan mesaj gönderiyor. Bay Bay Kemal de, Selo serbest kalsın diyorsanız oyunuzu bize vereceksiniz diyor, bu hesabı yarın sormaya var mıyız? Ülkemizi böldürtmeyeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu! Kılıçdaroğlu Londra'daki tefecilere neleri altın tepside sundun? - Resim : 3

"KANDİL'E HANGİ SÖZLERİ VERDİĞİNİ HALA KİMSE BİLMİYOR"
Kandil'den gelen bu destek açıklamaları sonrası Bay Bay Kemal'in hangi sözleri verdiğini kimse bilmiyor. Yarın millet oy verecek, ama kimse Bay Bay Kemal ile bölücü örgütün sözde yöneticileri arasındaki anlaşmayı kimse bilmiyor. Bay Bay Kemal, 17/25 Aralık kumpasını itiraf etti. Sırf Cumhurbaşkanı adayı oldu diye Muharrem İnce'ye atılan iftiraların, hasiyet cellatları da ortaya çıkacaktır. Pensilvanya'da 8 saat boyunca kimlerle hamburger yenildiği, Londra'daki tefecilere hangi tavizlerin altın tepside sunulduğu tek tek ortaya çıkacaktır. Her fırsatta gerçek yüzlerini milletimize anlatmaya devam edeceğiz.

Bütün tuzak kuranların üzerine Allah'ın kurduğu tuzak vardır. Bu yalan makinesi. Milletin sandıkta emanet ettiği muazzez iradesini asla yere düşürmedik. Savunma sanayiinde, eğitimde, sağlıkta, adalette tüm bu adımları attık. Son 21 yıldaki karnemize bir bakalım.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu! Kılıçdaroğlu Londra'daki tefecilere neleri altın tepside sundun? - Resim : 4

Devlet Bahçeli'den Millet İttifakı'na PKK tepkisi! İnce paylaşımlarına soruşturma: 17 şüpheli gözaltına alındı Muharrem İnce'nin oyları geçerli sayılacak Seçim hazırlıkları devam ediyor: Nüfus müdürlükleri hafta sonu da açık olacak!