Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefetin vaatlerini gündeme getirdi! Ziya Paşa'nın eşekli katırlı dizeleriyle tiye aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhalefetin, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan için HDP ile görüşmesi ve HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a özgürlük vaadine Ziya Paşa'nın "Eşek vezir olmuş katır silahtar" sözleriyle karşılık verdi. 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı ile HDP arasındaki görüşmelere işaret ederek, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun her fırsatta dile getirdiği Selahattin Demirtaş'a özgürlük vaadini hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefetin vaatlerini gündeme getirdi! Ziya Paşa'nın eşekli katırlı dizeleriyle tiye aldı - Resim : 1

"TERÖRİSTBAŞIYLA SELO'YU BIRAKACAKLARMIŞ"
Erdoğan şu ifadeleri kullandı:
"Kirli bir ortaklık kurdular. Gerçekten de yürek sızlatan tabloyla karşı karşıyayız. PKK yedili masaya desteğini Kandil'den açıklıyor. Ey benim sevgili milletim Kandil'den verilen talimatlarla yola giden bu Bay Bay Kemal ve yavrularına destek verilebilir mi? Öyleyse daha çok çalışacağız... Ve demokrasi sandığına bunları... Dağdan masada arıza çıkaranlara ayar veriliyor. Seçimden sonra ne yapacaklarını da anlatıyorlar. Neymiş Selo'yu bırakacaklarmış. Neymiş teröristbaşını bırakacaklarmış.

"EŞEK VEZİR OLMUŞ KATIR SİLAHTAR"
Neymiş hukuk devletinde ülkemizde ne kadar içeride hukuken tutuklu ya da mahkum olanlar varsa bunları da Bay Bay Kemal diyor ki bırakacağız, yetmiyor Diyanet İşleri Başkanlığı'nı da kaldıracaklarmış. Eşek vezir olmuş katır silahtar."

Gelecek Partisi'nden Demirtaş ve Kavala'ya özgürlük vaadi Ekrem İmamoğlu seçim sürecinde maaş alacak mı? Danışmanı Murat Ongun açıkladı Ümit Özdağ'dan HDP çıkışı Kılıçdaroğlu'ndan 'Ergin' cevabı: Onlar ayrı partiler biz ayrı partiyiz