Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı!

Türkiye 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlerin karşısına çıktı. Pelin Çift'in moderatörlüğünü yaptığı programda gençler tarafından soru yağmuruna tutulan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cevapları merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pelin Çift'in moderatörlüğünü yaptığı oturumla gençlerle buluştu. Gençlerin zor sorularını tek tek dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, cevapları merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 1

Türkiye'de gözler, bu akşam saat 21.00'da TV kanalları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesaplarından yayınlanacak olan programa çevrildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 2

İşte programdaki gençlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sorduğu bazı sorular...

Deprem sürecinde Hatay Kırıkhan'daydım. Ailemle birlikte göçük altın kaldık, babamı kaybettim. Depremde çadır satan, 'huzur hakları' gibi sebeplerle Kızılay Genel Müdürü ve Kızılay çok fazla gündeme geldi. Bu konu hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 3

Hukukun siyasallaştığı, yargı bağımsızlığına gölge düştüğü yönünde birçok eleştiri ve iddia var. Sizin bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 4

HÜDA PAR geçmişinde bir terör örgütüyle anılıyor. HDP ve PKK bağını Millet İttifakı'nı eleştiriyorsunuz. AK Parti ve HÜDA PAR işbirliği hakkında ne düşünüyorsunuz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 5

Muhalefetin tek adam rejimi diyerek eleştirdiği Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 6

Sınırsız ve kontrolsüz bir şekilde artan kira fiyatları hakkında düşünceniz neler?

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 7

Gençleri ikna etmekte güçlük çektiğinizi düşünüyor musunuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 8

Seçim süreçleri boyunca tarafların birbirlerine karşı sert tavırlar sergilediğini gördük. Sizce bu tavırlar seçime nasıl yansıyacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 9

Selahattin Demirtaş'ın hapiste olması Türk demokrasisi için bir eksiklik olarak lanse ediliyor. Ne düşünüyorsunuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 10

Hapiste çok sayıda gazeteci olduğu ve Türkiye'de basın özgürlüğünün olmadığı hakkında iddialar var. Bunun hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 11

TCG Anadolu, TOGG gibi önemli projeleri takip ediyorum. Vatandaşın sofrasında bulunan patates, soğan gibi temel ihtiyaç kaynaklarının fiyatlarındaki dalgalanmalar sizce önemli değil mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 12

Diğer partilere karşı sert eleştirilerde bulunuyorsunuz. kimi zaman partileri terörle ilişkili kimi zaman da LGBT'li olmakla suçluyorsunuz. Tüm bunlara baktığımızda ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı bir dil kullandığını söyleniyor. Bunun hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 13

Başta Suriyeliler olmak üzere mültecileri ne zaman kadar ağırlamayı düşünüyoruz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! - Resim : 14

cumhurbaşkanlığı seçimi Recep Tayyip Erdoğan
The Economist'ten Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek! Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kürt vatandaşlara seslendi: Kimse silah zoruyla iradesine ipotek k İsrail basınından Erdoğan hakkında flaş analiz!