Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti'den milletvekili adayı olmak isteyenler belirlenecek asgari tutarı AFAD'ın deprem yardım hesaplarına bağış olarak yatıracaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'den milletvekili adayı olmak için başvuru yapacaklar hakkındaki kararını açıkladı. Buna göre, aday olmak isteyenlerin belirlenecek olan asgari tutarı AFAD'ın deprem yardım hesaplarına bağış olarak yatırmaları gerekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan seçimde AK Parti'den aday olmak isteyenlerin başvuru şartları hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Genel Başkan'ı olduğum AK Parti'den milletvekili adayı olmak için başvuracaklarla ilgili bir karar aldım. Partimize adaylık başvurusu yapacak herkes önce ilgili birimimizce belirlenecek asgari tutarı AFAD'ın deprem yardım hesaplarına bağış olarak yatıracaktır. Yapacakları cömert bağışlarla deprem yaralarını sarılmasına katkıda bulunacak tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti
Resmi Gazete'de yayımlandı Son dakika! AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne ziyaret Cumhur İttifakı'na yeni isim Meclis çalışmalarına devam edecek mi?