Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecinde kullanacağı logo Hatay'da görücüye çıktı! O detay gözden kaçmadı

Millet İttifak'ının cumhurbaşkanı adayı olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hatay'da açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecinde kullanacağı logo burada ilk defa görücüye çıktı.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecinde kullanacağı logo Hatay'da görücüye çıktı! O detay gözden kaçmadı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, seçim sürecinde kullanacağı logoyu burada ilk defa görücüye çıkardı.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecinde kullanacağı logo Hatay'da görücüye çıktı! O detay gözden kaçmadı - Resim : 1

Logodaki "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu" yazısında da yalnızca "Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu" kelimelerinin büyük puntolar ile yazılması gözden kaçmadı.

 Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hatay'da "Millet Buluşması" toplantısında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecinde kullanacağı logo Hatay'da görücüye çıktı! O detay gözden kaçmadı - Resim : 3

DETAYLAR GÖZDEN KAÇMADI
Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecinde kullanacağı logo da ilk kez bu programda kullanıldı. Hatay'da yaptığı konuşmada sahnede ilk kez yer alan logoda dikkat çekici bir de detay yer aldı. Logodaki "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu" yazısında; sadece "Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu" kelimelerinin büyük puntolar ile yazılması, "adayı" yazısının ise küçük punto ile alt kısımda verilmesi dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu CHP
Mustafa Destici'den önemli açıklamalar MHP lideri Devlet Bahçeli adaylık başvurusunu yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6284 kararı Gökhan Zan'a 2 partiden teklif! Eski futbolcu siyasete girecek mi?