CHP'li Başkanlar Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun halka yalan söylediği ortaya çıktı! İşte ANKA'nın verileri

Cumhurbaşkanlığı seçiminde her parti oy takibini kendi ekibiyle de yaparken, CHP Anadolu Ajansı'nı "verileri manipüle ediyorlar" diyerek hedef göstermişti. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın açıklamaları ise CHP'nin haber ajansı ANKA tarafından yalanlandı. ANKA'nın verileri aktardığı sırada İmamoğlu ve Yavaş'ın basın karşısına çıkarak "öndeyiz" dedikleri ortaya çıktı.

CHP'li Başkanlar Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun halka yalan söylediği ortaya çıktı! İşte ANKA'nın verileri

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı'nda yer alan CHP, saatlerin 19.00 göstermesinin ardından belli aralıklarla açıklama yaptı. Açıklama için basın karşısına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçti.

İki belediye başkanı Cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu'nun önde olduğunu söylediler. Halkı AA'ya karşı manipüle etmeye çalıştılar. ANKA'nın verileri açıklamasıyla milyonlarca seçmeni nasıl kandırdıkları ortaya çıktı.

CHP'li Başkanlar Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun halka yalan söylediği ortaya çıktı! İşte ANKA'nın verileri - Resim : 1

ANKA SEÇİM GECESİ YAŞANANLARI AÇIKLADI

ANKA Haber Ajansı, seçim gecesi yaşananlara ilişkin açıklamada bulundu.

Sonuçlara yönelik muhalefete gönderdikleri verileri duyuran ANKA, yaptığı açıklamayla muhalefetin kirli tezgahını ortaya çıkardı.

CHP'li Başkanlar Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun halka yalan söylediği ortaya çıktı! İşte ANKA'nın verileri - Resim : 2

ANKA VERİLERİNDE DE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÖNDE
CHP'nin İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları, Genel Başkanları Kılıçdaroğlu'nun önde olduğunu defalarca tekrarladılar.

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarını dayandırdığı ANKA verilerinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önde olduğu görüldü.

19.30 civarında ilk açıklamayı yapan iki başkanın açıklamasını yaptığı sırada ANKA verilerine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının yüzde 50.26, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise oy oranının 44.39 olması dikkat çekti.

CHP'li Başkanlar Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun halka yalan söylediği ortaya çıktı! İşte ANKA'nın verileri - Resim : 3

cumhurbaşkanlığı seçimi
TikTok fenomeni Ayşegül Didem Doğan'dan depremzedelere seçim tehdidi! "Tuncay Özkan gitmediği sürece Erdoğan 10 seçim daha kazanır" İbrahim Kalın'dan ikinci tur açıklaması Kılıçdaroğlu'ndan ikinci tur mesajı