CHP İstanbul İl Teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "cumhurbaşkanı adayı" olarak açıkladı

CHP bugün İstanbul'da üye katılım töreni düzenledi. Törende sahneye çıkan partililer CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "cumhurbaşkanı adayı" olarak açıkladı. O anlarda salondakiler de uzun süre alkışladı. Kılıçdaroğlu ise elindeki kağıda notlar aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi, bugün İstanbul Bakırköy'de "Üye Katılım Töreni" düzenledi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP’ye yeni katılan 2985 kişiyi temsilen 20 kişiye rozet taktı. Törende ilginç anlar da yaşandı. 

CHP İstanbul İl Teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "cumhurbaşkanı adayı" olarak açıkladı - Resim : 1

Seçimler için İstanbul'un ne kadar önemli olduğu herkesin malumu. İstanbul'dan çıkan bir karar da neredeyse tüm Türkiye'yi etkiliyor. İstanbul'daki törende de bunun önemini gösteren anlar yaşandı. Millet İttifakı'nın adayı henüz resmi olarak açıklanmasa da sahneye çıkan partililer Kemal Kılıçdaroğlu'nu "cumhurbaşkanı adayı" olarak açıkladı. 

"TEK BİR AMACIMIZ KILIÇDAROĞLU'NU CUMHURBAŞKANI YAPMAK"
CHP'li Saruhan Baykara şunları söyledi 

"Bundan sonra tek bir amacımız var. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmaktır. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi 'geliyor gelmekte olan."

CHP İstanbul İl Teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "cumhurbaşkanı adayı" olarak açıkladı - Resim : 2

"CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU'DUR"
Bir diğer partili Şefik Ok ise şu ifadeleri kullandı

"Önümüzdeki süreçte Türkiye'yi yeniden inşa edecek insanı seçeceğiz. Sayın Genel Başkanım siz Cumhur İttifakı karşısında Millet İttifakı oluşturup ona liderlik ettiğiniz için. Helalleşme konusunda samimi olduğunuz için. Kürt seçmenle sağlam ilişki içinde olabildiğiniz için. Büyükşehirlerde belediye başkanlığını kazandığınız için ve bizim için Türkiye'yi yeniden inşa edecek insan olarak Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Yolunuz açık olan Sayın Cumhurbaşkanım."

SALONDAKİLER ALKIŞLADI
Salondakiler bu sözleri alkışlarken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise elindeki kağıda notlar aldı. 

CHP İstanbul İl Teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "cumhurbaşkanı adayı" olarak açıkladı - Resim : 3

CHP Kemal Kılıçdaroğlu
CHP'li isim: HDP 6'lı masaya katılacak HÜDA-PAR Cumhur İttifakı görüşmeleri ne durumda? TBMM Başkanı Şentop'tan başkanlık sistemi çıkışı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar pranga vurmayı