CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, adını kullanmadan Ekrem İmamoğlu'na laf soktu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Hamburg Birliği tarafından düzenlenen "Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Demokrasi Mücadelesi" başlıklı paneldeki konuşmasında dikkat çeken ifadeler kullandı. Muhalefetin adaylığı konusunda Ekrem İmamoğlu'nun adını kullanmadan kendisine gönderme yapan Kaftancıoğlu, "İstanbul seçimlerinin mimarı Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, adını kullanmadan Ekrem İmamoğlu'na laf soktu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Almanya Hamburg'dan partililerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Hamburg Birliği tarafından düzenlenen panelde konuşan Kaftancıoğlu, Anadolu turnesine ara vererek bugün B40 Balkan Şehirleri Ağı Zirvesi için Atina'ya giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan ifadeler kullandı. Kaftancıoğlu, İmamoğlu'nun adını ağzına almadı ama son seçimler üzerinden 2023 seçimlerini yorumladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, adını kullanmadan Ekrem İmamoğlu'na laf soktu - Resim : 1

"EMEĞE KONMAYI SEVEN SİYASİLER"
Kaftancıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul seçimlerinde doğru bir strateji izlediğini savunarak, "Siyasetçiler genelde başkalarının emeğinin üzerine konmayı severler. Bu bir alışkanlık oldu. İstanbul seçimlerinin mimarı, tüm Türkiye’de sadece İstanbul değil inanılmaz bir strateji ve kararlılıkla süreci ilk günden kurgulayan hatta ilk günden değil 10 yıl öncesinden planlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. O hak teslimini yapmak zorundayım" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, adını kullanmadan Ekrem İmamoğlu'na laf soktu - Resim : 2

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, adını kullanmadan Ekrem İmamoğlu'na laf soktu - Resim : 3

"Erdoğan aday olsun veya olmasın biz seçimi alacağız" Mansur Yavaş adaylık fikrini açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar Mansur Yavaş adayını resmen ilan etti