CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçime saatler kala Anıtkabir'i ziyaret etti

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs Pazar (yarın) gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Atatürk'ün mozolesine karanfil bıraktı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçime saatler kala Anıtkabir'i ziyaret etti

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi gençlerle birlikte Anıtkabir'e ziyarette bulundu.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçime saatler kala Anıtkabir'i ziyaret etti - Resim : 1Kılıçdaroğlu, beraberindeki partililer ve gençlerle Aslanlı Yol'da yürüyerek Atatürk'ün mozolesine geldi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçime saatler kala Anıtkabir'i ziyaret etti - Resim : 2 Kılıçdaroğlu, Atatürk'ün mozolesine karanfil bıraktı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçime saatler kala Anıtkabir'i ziyaret etti - Resim : 3Kılıçdaroğlu, kendisine yoğun ilgi gösteren gençler ve vatandaşlarla fotoğraf çektirdikten sonra Anıtkabir'den ayrıldı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçime saatler kala Anıtkabir'i ziyaret etti - Resim : 4

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçime saatler kala Anıtkabir'i ziyaret etti - Resim : 5

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Ankara
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlar talimatı Kandil'den alıyor ABD'den 14 Mayıs seçimleriyle ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu! Devlet Bahçeli'den Millet İttifakı'na PKK tepkisi!