CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaretinin perde arkasında neler yaşandı? Masada Yaşar Okuyan krizi vardı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü. Adaylık konusunda son viraja girilirken görüşmede de bu konunun ele alındığı düşünülüyor ancak görüşmenin perde arkasında Yaşar Okuyan krizinin bir kez daha masaya yatırıldığı öğrenildi. Yazar Talat Atilla, Akşener'in Kılıçdaroğlu'na sitem ettiğini, "Yaşar Okuyan'ın terbiyesizliğine kayıtsız kalındı" dediğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaretinin perde arkasında neler yaşandı? Masada Yaşar Okuyan krizi vardı

Dün, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Akşener'i ziyaret etti. 4 saat süren bu ziyaret sonrası iki lider de değerlendirmelerde bulundu.

KILIÇDAROĞLU ADAYLIK KONUSUNU GÜNDEME GETİRMEDİ, ADAYLIK KONUŞULMADI
Akşener, milletvekillerine Kılıçdaroğlu’nun adaylık konusunu gündeme getirmediğini, kendisinin de konuya ilişkin değerlendirmede bulunmadığını aktardı. Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde kamuoyuna yansıyan ve iki parti arasında gerilim olduğu algısına sebep olan açıklamalara ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Akşener, ittifak masasının zarar görmemesi gerektiği yönünde iki liderin fikir birliğinde olduğunu söyledi.

KILIÇDAROĞLU: İYİ BİR GÖRÜŞME OLDU
Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesi CHP MYK toplantısının da önemli bir başlığıydı. Ancak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu MYK üyelerinin görüşmeyle ilgili sorusuna “İyi bir görüşme oldu” yanıtı vermekle yetindi, ısrarla gelen diğer soruları ise karşılıksız bıraktı. Kılıçdaroğlu’nun özel görüşmelerle ilgili ketum olduğuna dikkat çeken CHP kurmayları genel başkanının moralinin iyi olduğunu söyledi.

YAŞAR OKUYAN KRİZİ
Altılı masanın adayı kim olacak tartışması sürerken TürkTime yazarı Talat Atilla, "Akşener, Kılıçdaroğlu'na evinde sitem etti: 'Yaşar Okuyan'ın terbiyesizliğine kayıtsız kalındı!'" başlıklı bir yazı kaleme alarak görüşmenin perde arkasını anlattı.

"İZİN VERİLMESİ BENİ DE TEŞKİLATLARIMIZI DA ÇOK İNCİTTİ"
Atilla'nın yazısında ilgili kısım şu şekilde:
"Akşener, Kılıçdaroğlu'na "Yaşar Beyin ( Okuyan) terbiyesizliklerine gereken şekilde müdahil olunmadı! Hatta kayıtsız kalındı!" dedi.
Kılıçdaroğlu "Parti olarak ilişiğini kestik biz de!" deyince, Akşener "Sizi elinde göya benimle ilgili dosyalar varmış gibi neşeli fotoğraflarla ziyaret etmesi, buna izin verilmesi beni de teşkilatlarımızı da çok incitti" dedi.
Görüşmenin bundan sonrasını bilmiyorum ama en kayda değer kısmının bu diyaloglar olduğunu ifade edebilirim."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaretinin perde arkasında neler yaşandı? Masada Yaşar Okuyan krizi vardı - Resim : 1

İYİ PARTİLİ ZORLU'DAN 'PAZARLIK' İDDİALARINA YALANLAMA
Öte yandan adaylık konusunda son olarak İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan bir açıklama geldi. Zorlu, "Aday konusuna ilişkin asılsız haberler ve “pazarlık” iddiaları asla gerçeği yansıtmamaktadır. Millet İttifakı 2 Mart toplantısına ilan edilen ilkeler çerçevesinde kararlı şekilde hazırlanmaktadır" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaretinin perde arkasında neler yaşandı? Masada Yaşar Okuyan krizi vardı - Resim : 2CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaretinin perde arkasında neler yaşandı? Masada Yaşar Okuyan krizi vardı - Resim : 3

AK Parti'den seçim açıklaması Tüm gözler Akşener'de! CHP'nin açıklaması sonrası ne diyecek? Millet İttifakı adaylarını bu hafta açıklayacak mı? Adaylık'ta tam yetki Kemal Kılıçdaroğlu'nun