Bir vatandaşın sokak röportajında söylediği sözler olay oldu: Eskiden doktorlar bizi azarlardı şimdi doktor dövüyoruz

14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala sokak röportajları da hız kesmeden yapılmaya devam ediyor. Bir vatandaş ile seçimlere dair yapılan sokak röportajında "Eskiden doktorlar bizi azarlardı şimdi doktor dövüyoruz" sözleri kullanması sosyal medyada çokça konuşuldu.

14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala sokak röportajları da hız kesmeden yapılmaya devam ediyor.

Seçim anketinin yapıldığı "Mikrofondasın" youtube kanalına konuşan bir kadının söyledikleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bir vatandaşın sokak röportajında söylediği sözler olay oldu: Eskiden doktorlar bizi azarlardı şimdi doktor dövüyoruz - Resim : 1

DOKTOR DÖVÜYORUZ, O RAHATLIK
Seçimlerde oyunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olduğunu söyleyen kadın, doktora şiddeti ön plana alarak "Şu an doktorları beğenmiyoruz, doktor dövüyoruz, o rahatlık" dedi.

İşte kadının sosyal medyada çokça konuşulan o sözleri

"Sonuna kadar reis. Neler yaptı, neler etti. 25 sene önceyi hatırlamazsınız siz. Benim eşim devlet hastanesinde çalışırken sigortada ben çocuğumu gösteriyordum. Birimiz bir kuyrukta birimiz bir kuyrukta. Doktor beni azarladı. Hadi dedi, git dedi, fakültede uğraş dedi. Böyle bir muamele görüyorduk. Şu an biz doktor dövüyoruz."

Uğur Dündar'dan Muharrem İnce'ye tepki: Karşımızda çok ciddi bir tehlike var Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Kılıçdaroğlu hakkında flaş iddia! Bir dosya var Afet bölgesinde OHAL kalkıyor