Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı: AK Parti İl Başkanı beni ters kelepçe ile tehdit etti

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım'ın kendisini 'ters kelepçe' ile tehdit ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bilecek programının çakışması üzerine asılacak pankartlarla ilgili bir diyalog yaşadıklarını paylaşan Subaşı, Yıldırım'ın kendisine "İndir de göreyim. Ters kelepçe ile gidersin" dediğini ileri sürdü.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen ocak ayında Bilecik’i ziyareti sırasında AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım'ın kendisini tehdit ettiğini söyledi.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı: AK Parti İl Başkanı beni ters kelepçe ile tehdit etti - Resim : 1

Yerel haber sitesi Yarın11'in haberine göre, Yıldırım ile arasında geçen telefon konuşmasını aktaran Subaşı, konu ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"BİR YÜZÜNE BİZ DİĞER YÜZÜNE SİZ ASIN DEDİM"
"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilimize geldiğinde Ekrem başkanla gelme zamanları çakışmıştı. Buradaki üst geçitler kamuya ait. O zaman AK Parti İl başkanından şunu rica etmiştik ve özellikle kendisini aradım. Sayın başkanım o üstgeçitler bize ait, bize bir yazı yazın, çünkü bizde reklam duyurularımızı yapacağız. En azından bir yüzüne biz diğer yüzüne siz asın dedim. Sonuçta Cumhurbaşkanı geliyor.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı: AK Parti İl Başkanı beni ters kelepçe ile tehdit etti - Resim : 2

"TERS KELEPÇE İLE GİDERSİN"
Orada AK Parti İl Başkanı beni yanlış anlamıştı. Dedi ki, 'ters kelepçe ile gidersin. İndir de göreyim'. Yanımda bulunan çalışma arkadaşlarım da buna şahit oldular. Ben bu durumda çok üzülüyorum. Bu bir tehdit unsuru olamaz. Ters kelepçe ile gidersin ne demek! 'Cumhurbaşkanı korumaları yanımda, ters kelepçeyle gidersin' cümlesini unutmam. 'Siz beni tehdit mi ediyorsunuz' dedim. Hatta bizim birçok birim müdürlerimiz de tehdit aldı.

"CUMHURBAŞKANI KORUMALARI BENİ ARAYARAK TEŞEKKÜR ETTİ"
Buraya kim gelirse başımın üstünde yeri var. Cumhurbaşkanı geldiğinde de en çok belediye personeli çalışmıştır. Bunu da şuradan biliyorum. Cumhurbaşkanı korumaları beni arayarak teşekkür ettiler. Fakat bu tarz tehditler artık bitmeli."

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı: AK Parti İl Başkanı beni ters kelepçe ile tehdit etti - Resim : 3

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı: AK Parti İl Başkanı beni ters kelepçe ile tehdit etti - Resim : 4

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı: AK Parti İl Başkanı beni ters kelepçe ile tehdit etti - Resim : 5

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı: AK Parti İl Başkanı beni ters kelepçe ile tehdit etti - Resim : 6

Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofon'a katılacak mı? Akşener'in miting fiyaskolarına yenisi eklendi Yurt dışında kullanılan oylar nasıl saklanacak? Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde vatandaşa küfür edildi