AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş: Seçimin ertelenmesi söz konusu değil

Depremin ardından seçimin erteleneceği iddiaları bir süre konuşulmuştu. Muhalefet kanadı seçim her koşulda yapılır açıklamasında bulunmuştu. Yaşananların ardından iktidar kanadı da seçimin ertelenmeyeceği açıklamaları yaptı. Son olarak AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da benzer bir açıklamada bulundu. Elitaş "Seçimin ertelenmesi söz konusu değil" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş: Seçimin ertelenmesi söz konusu değil

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş bugün yaptığı konuşmasında gündeme ilişkin merak edilenleri yanıtladı. Elitaş yaptığı açıklamada "TBMM 6 Şubat'tan itibaren 21 günlük bir ara verdi. Bölge milletvekillerimiz ve tüm Milletvekillerimiz deprem bölgesinde bulunmak istediler. Onun için TBMM calışmalarına 28 Şubat'a kadar ara verildi. Yarın TBMM Genel Kurulu çalışmalarına başlıyor. İlk gündem maddemiz EYT." dedi

Elitaş ayrıca "Tüm partilerimiz destek verirse EYT ile ilgili 4 maddelik yasa teklifinin görüşmelerine yarın başlar Çarşamba günü de nihayete erdiririz diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

SEÇİM ERTELENECEK İDDİALARI
Seçim tarihine ilişkin açıklama yapan Elitaş, "Seçimin ertelenmesi söz konusu değil" dedi.

Tüm gözler Akşener'de! CHP'nin açıklaması sonrası ne diyecek? Millet İttifakı adaylarını bu hafta açıklayacak mı? Adaylık'ta tam yetki Kemal Kılıçdaroğlu'nun Deprem bölgesindeki vatandaşlar nasıl oy kullanacak?