AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan 'aile bankası' sözü

İzmir'de temaslarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Karadeniz gazından elde edilen gelirle aile bankası kuracaklarını söyleyerek "Aile kurmak isteyen gençlerimize ve aynı zamanda iş kurmak isteyen gençlerimize buradan iki yıl ödemesiz bir destek verme imkanı olacak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan 'aile bankası' sözü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Çiğli ilçesindeydi. İzmir 1. Amatör Lig ekiplerinden Harmandalıspor ile Çiğli Esentepespor takımları arasındaki karşılaşmayı izleyen Dağ, sonrasında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan 'aile bankası' sözü - Resim : 1

"AİLE BANKASI KURACAĞIZ"
Karadeniz gazının keşfi hakkında konuşan Dağ, "Bu doğalgazdan biz aile bankası kuracağız ve inşallah aile kurmak isteyen gençlerimize ve aynı zamanda iş kurmak isteyen gençlerimize buradan iki yıl ödemesiz bir destek verme imkanı olacak. Bunu da inşallah seçimden sonra hayata geçireceğiz. Yine bugün Sayın Cumhurbaşkanı'mız Sakarya'da açılışlar gerçekleştiriyor. Dün de depremin üzerinden iki aylık bir süre geçmiş olmasına rağmen köy evlerinin teslimatı yapıldı. Biz gerçeklerle milletimizin karşısındayız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan 'aile bankası' sözü - Resim : 2

TCG Anadolu'nun İzmir'e geleceğini hatırlatan Dağ, "Büyük ihtimalle, zamanlamada bir sorun olmazsa cuma günü inşallah TCG Anadolu gemimiz İzmir'de olacak." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan 'aile bankası' sözü - Resim : 3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan 'aile bankası' sözü - Resim : 4

Kaynak: AA

İşte İmamoğlu ve Yavaş'a vereceği görevler Millet İttifakı Konya'da beklediği ilgiyi göremedi Akşener: Bizim için PKK, terör örgütüdür Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar