Ahmet Davutoğlu ile Ümit Özdağ arasında siyasi polemik! Söylemler ağırlaşıyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı bir yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında söylediği sözler yeni bir polemik yarattı. Davutoğlu, "Ümit Özdağ ayrı bir vaka. Çok ciddi bir zihniyet problematiği var" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine sessiz kalamayan Özdağ geçmişi hatırlatarak, "Sorun Ümit Özdağ’ın Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi olarak Haziran-Kasım 2015’de neler olduğunu bilmesinden duyduğun rahatsızlık mı?" dedi.

Millet İttifakı ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Karar TV'de Taha Akyol ve Elif Çakır'ın sorularını yanıtladı.

"ÜMİT ÖZDAĞ AYRI BİR VAKA"
ATA İttifakı hakkında "100 bin imza topladılar onlarla da seçim öncesi bir görüşme yapar mısınız?" sorusu üzerine Davutoğlu, Ümit Özdağ'ı hedef alarak şunları kaydetti:
"Sinan Oğan'la görüşülmesinde hiçbir beis yok ama Ümit Özdağ ayrı bir vaka. Özdağ'la görüşülmesinin fayda getireceğinden şüpheliyim. Çok ciddi bir zihniyet problematiği var."

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Davutoğlu'nun kendisi hakkında yaptığı bu çıkışa kayıtsız kalamayarak konuşmaya Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

"SURİYELİYİ SEN SOKTUN"
Davutoğlu'nun Başbakanlık ve AK Parti genel başkanlığı dönemini hatırlatan Özağ, "Davutoğlu, Öcalan ile görüşmeye karşı çıkmadın. F. Gülen ile konuşmaya karşı çıkmadın. Bunların zihniyet dünyalarında sorun görmedin. Sorun Ümit Özdağ’ın Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi olarak Haziran-Kasım 2015’de neler olduğunu bilmesinden duyduğun rahatsızlık mı? Davutoğlu senin ellerinde KAN var. Türkiye’ye milyonlarca Suriyeliyi sen soktun" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce ‘teklif yok’ demişti! O isim konuştu Kılıçdaroğlu'ndan Yavuz Ağıralioğlu açıklaması AK Parti'de listeler netleşmeye başladı 14 Mayıs'ta kaç seçmen oy kullanacak?