10 milletvekili çıkaran Gelecek Partisi'nde ilk grup toplantısı! CHP'liler buna kızdı Davutoğlu paylaşımını hemen sildi

14 Mayıs seçimlerine CHP listesinden girerek 10 milletvekili çıkaran Gelecek Partisi'nde ilk grup toplantısı yapıldı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, toplantıya dair kareyi sosyal medya hesabından paylaşırken bunu gören CHP'li seçmenler tepki gösterdi. Davutoğlu, tepkilerin ardından söz konusu paylaşımını sildi.

10 milletvekili çıkaran Gelecek Partisi'nde ilk grup toplantısı! CHP'liler buna kızdı Davutoğlu paylaşımını hemen sildi

Gelecek Partisi, 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine 19 adayla CHP listesinden girdi.

Kesin olmayan sonuçlarına göre, Gelecek Partisi'nin 19 kişilik kontenjanından 10 isim Meclis'e girdi.

Seçimlere CHP listesinden giren Gelecek Partisi'nin 10 milletvekili çıkarması ise, muhalefet seçmeni arasında tartışmaları da beraberinde getirdi.

Muhalif seçmenler, Gelecek Partisi'nin CHP'nin sırtından geçindiğini ifade ederken, bu gerginlik sosyal medyaya da yansıdı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından Meclis'e giren milletvekilleriyle ilk grup toplantısını gerçekleştirdiklerini duyurarak toplantıya dair fotoğraf karesi paylaştı.

Bu paylaşım CHP'li seçmenlerin tepkisi çekerken Davutoğlu söz konusu paylaşımı silmek zorunda kaldı.

10 milletvekili çıkaran Gelecek Partisi'nde ilk grup toplantısı! CHP'liler buna kızdı Davutoğlu paylaşımını hemen sildi - Resim : 1

"BU FOTOĞRAF BİZİM ESERİMİZ"
Tepki gösterenlerden biri de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu. Özcan, sığınmacılar üzerinden Davutoğlu için iğneleyici ifadeler kullandı:

"Ben bu Davutoğlu’nu kutluyorum. Hiç oy almadan 10 Milletvekili kazandı. Helal olsun. Süleyman Şah Türbesi’ni kaçırdı. CHP’den oy aşırdı. Geri Kabul Anlaşmasını imzalayarak Avrupa’yı güvence altına almak için sığınmacıları Türkiye’ye sığdırdı. İstikşafi görüşmelerle bizi kandırdı. Erdoğan kapının önüne koyunca CHP’ye sığındı. Şimdi de grup yapmış fotoğraf veriyor. Ne yazık ki bu fotoğraf bizim eserimiz. Sende ne ‘Stratejik Derinlik’ varmış."

YSK'ya itiraz için son gün! Millet İttifakı'nda, '2'nci tur' toplantısı Muharrem İnce: Siyasi intiharı göze aldım İYİ Parti'den HDP-Kandil itirafı