Van'da Tümörler ve Epilepsi Cerrahisi eğitim kursu başarıyla tamamlandı

Van'da 180 beyin cerrahının katıldığı eğitim kursu başarıyla sona erdi.

Van'da Tümörler ve Epilepsi Cerrahisi eğitim kursu başarıyla tamamlandı

Van'da düzenlenen Tümörler ve Epilepsi Cerrahisi Eğitim Kursu, 180 beyin cerrahının katılımıyla sona erdi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi ve Türk Nöroşirürji Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, 3 gün sürdü.

UZMANLAR KONUŞTU

Kursta, cerrahlar alanında uzman eğitmenler tarafından yapılan sunumlar ve paneller aracılığıyla mesleki deneyimlerini paylaştılar. Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nin Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Aycan, etkinliğin sorunsuz tamamlanmasıyla ilgili olarak, "Bu sene Van'da düzenlenmiş olması bize gurur verdi. Kurs süresince uzman hocalarımız tecrübelerini aktardılar," dedi.

EĞİTİM VERİLDİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Özkan Tehli, kursa gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirterek, "Etkinliğimizde hem teorik hem de pratik bilgi verildi. Başarılı bir şekilde tamamlandık," ifadelerini kullandı.

YURTDIŞINDAN KATILANLAR DENEYİMLERİNİ ANLATTI

Azerbaycan'dan gelen katılımcı Sabina Ahmadlı, "Eğitim, beklentimin çok üzerindeydi. Van'ın tarihi ve turistik yerlerini de gezeceğiz," şeklinde duygularını dile getirdi.

3 gün süren kurs, alanındaki gelişmeleri takip etmek isteyen beyin cerrahları için önemli bir fırsat oluşturdu.

Van'da 180 beyin cerrahının katılımıyla düzenlenen

Van'da 180 beyin cerrahının katılımıyla düzenlenen "Tümörler ve Epilepsi Cerrahisi Eğitim Kursu" tamamlandı. Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin ve Sinir Cerrahi Kliniği ile Türk Nöroşirürji Derneğince otelde düzenlenen eğitim kursu 3 gün sürdü. Kursta 180 beyin cerrahı, sunum ve panellerde mesleki deneyimlerini paylaştı.

Corona virüs nerede ortaya çıktı? Kansere Karşı Dirençli Bir Kadın: Serap Kaya'nın İlham Verici Hikayesi Yeni kan grubu keşfedildi! Türk Araştırmacının ABD'deki Çalışması İlaç Sektörüne Yenilik Getiriyor