Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman çekilecek?

Sağlık Bakanlığı kura çekilişi merakla bekleniyor. Bakanlık tarafından alınacak 10 bin 900 sürekli işçi alımı başvuruları 22-27 Mart tarihinde yapıldı. İŞKUR üzerinden yapılan başvuru sonrasında Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası, noter huzurunda yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman, hangi gün çekilecek? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman belli olacak? İşte Sağlık Bakanlığı kurasına dair detaylar...

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman çekilecek?

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura sonuçları belli olmak üzere. Bakanlığın ihtiyaç duyduğu çeşitli hizmet türü ve mesleklere göre 10 bin 900 işçi alınacak. Başvurular, İŞKUR üzerinden yaklaşık bir ay önce yapıldı. Kura çekilişi, Ankara'da noter huzurunda yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak?

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kuraları 25-26 Nisan tarihlerinde yapılacak. Ankara'da noter huzurunda gerçekleşecek olan kuralar 09.00'da başlayıp saat 18.00'de bitecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Sonuçların 26 Nisan akşam saatlerinde açıklanması bekleniyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları yhgm.saglik.gov.tr üzerinden ilan edilecek ve T.C kimlik numarası ile sorgulanabilecek.

ALINACAK İŞÇİ KADROLARI

4 bin 958 temizlik görevlisi, 3 bin 386 güvenlik görevlisi (silahsız), 747 klinik destek elemanı (hastane), 520 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 279 elektrikçi, 195 inşaat boyacısı, 130 marangoz, 277 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 258 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı ile 150 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı istihdam edilecek.

Bayram harçlığından abartıdan kaçının uyarısı Gizli hastalıklar kendilerini bu şekilde gösterebiliyor 'Koronavirüsten öldü' sanılan kişi 2 yıl sonra evine döndü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok tartışılan fotoğraf karesine cevap