Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı, 10 bin 900 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı işçi alımı için başvurular 22-27 Mart tarihlerinde İŞKUR üzerinden alındı. Başvurularını yapan adaylar, kura çekilişi beklemeye başladı. Peki, Sağlık bakanlığı kura çekimi ne zaman yapılacak? Kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından İŞKUR üzerinden açılan 10 bin 900 işçi alımı için gözler kura çekilişinde. Mart ayında yapılan başvurular sonrasında Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman araştırılmaya başlandı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi ne zaman yapılacak, sonuçlar ne zaman belli olacak?

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura çekimi 25-26 Haziran'da noter huzurunda yapılacak.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman yapılacak? - Resim : 1

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Sağlık Bakanlığı kura çekilişine dair şu açıklamayı yaptı "Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir."

Sünnet hastalıkların önüne geçiyor Uzman isim sarımsağın faydasını saymakla bitiremedi Ölümcül 'Marburg virüsü' yaygınlaştı! Uzmanlar o ülkeler için uyardı Uzman doktordan kızamık uyarısı