Canan Karatay bulaşıkla ilgili üstüne basa basa uyardı! "Bunları evlerinize sokmayın..."

Canan Karatay, bulaşık yıkama ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Mikrop yuvası olarak işaret ettiği malzemelerle ilgili açıklamalarda bulunan ünlü doktor, 'En büyük zehir bunlar! Evlerinize sokmayın.' dedi.

Canan Karatay bulaşıkla ilgili üstüne basa basa uyardı! "Bunları evlerinize sokmayın..."

Canan Karatay, bulaşık yıkama ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sıcak suda bakteri ve virüslerin öldüğünü ifade eden ünlü doktor, deterjanlarla ilgili de önemli paylaşımlarda bulundu.

BULAŞIKLA İLE İLGİLİ ÖNERİLER

Canan Karatay, ev hanımlarını üstüne basa basa uyardı. Sünger yerine bez tercih edilmesini öneren ünlü doktor, evde kendilerinin de bez kullandığını belirtti.

Ayrıca bezi sürekli yıkadıklarını aktararak, fazlaca sıcak suda bakterilerin ve virüslerin kalmayacağını aktardı. Bunun yanı sıra Canan Karatay, 'Deterjan öldürmez, sıcak su öldürür.' dedi.

DETERJANLARLA İLGİLİ UYARI

Canan Karatay açıklamalarının devamında, deterjanlar konusunda da uyarıda bulundu. Deterjanların mikrop ve bakterilerden daha tehlikeli olduğunu aktaran ünlü doktor, süngerlerin yanı sıra evlerin deterjanla dolu olduğunu da belirtti. Ayrıca, 'En büyük zehir bunlar! Evlerinize sokmayın.' dedi.

Sağlık Bakanlığı'ndan 81 ile uyarı! Bakan Koca, iddiaları yalanladı Bayram tatili için yola çıkışlar başladı! Uzmanlardan kritik uyarı geldi Tarım ve Orman Bakanlığı, pide talimatı verdiği iddiasını yalanladı