Geçtiğimiz gün çekilişi yapılan Togg'un ilk aracı pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edilecek

Geçtiğimiz gün çekilişi yapılan Togg'un ilk aracı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edilecek. Teslime dair detayları Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank paylaştı.

Geçtiğimiz gün çekilişi yapılan Togg'un ilk aracı pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edilecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB KOBİGEL Programı’nın sonuç töreninde konuştu.

Varank, "Togg'da ilk siparişi veren Sayın Cumhurbaşkanımıza pazartesi günü aracını teslim edeceğiz" dedi.

Varank, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den de randevu aldıklarını ifade ederek ikinci teslimatın kendisine yapılacağını söyledi.

Geçtiğimiz gün çekilişi yapılan Togg'un ilk aracı pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edilecek - Resim : 1

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÇEKİLİŞİ YAPILDI
Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek dijital çekiliş saat 21.00'da noter huzurunda gerçekleştirildi.

Dijital çekiliş, Togg'un Youtube kanalından ve TRT Haber'den canlı yayınlandı. Ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi arasından T10X almaya hak kazanan kişilerin listesi Togg'un resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

Togg para iadesi ne zaman, nasıl verilecek? Togg asil ve yedek hak kazananlar listesi Bakan Varank, TOGG için biraz daha bekleyecek TOGG T10X'in ilk sahipleri belli oldu