Halk TV, ANKA verilerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki fark kapanınca Hava Durumu'nu yayınladı

Tüm dünya Türkiye'deki seçimleri konuşurken, ANKA verilerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki oy farkı kapanınca, seçim sonuçlarını anlık olarak yayınlayıp yorumlayan Halk TV, ekranlara Hava Durumu'nu taşıdı. Halk TV'nin bu tutumu, sosyal medyada alay konusu oldu.

Halk TV, ANKA verilerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki fark kapanınca Hava Durumu'nu yayınladı

Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri, tüm dünya tarafından yakından takip ediliyor.

Sandıkların sayımı neredeyse tamamlanmışken, 20 yıldır iktidarda olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu seçimleri de kazanması, siyasi iktidarını 5 yıl daha uzattı. Böylelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasi kariyerini namağlup olarak sürdürmüş oldu.

Canlı yayında seçim sonuçlarını ANKA verilerinden takip eden Halk TV, ilk başta Kemal Kılıçdaroğlu'nun önde olduğu veriler ile seçim sonuçlarını izleyicileri ile paylaşıyordu.

Dünyanın dört bir yanından tebrikler gelirken, Halk TV'nin seçim sonuçlarına tepkisi gündem oldu.

Halk TV’nin, ANKA verilerinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki farkın kapanmasına karşı bir anda Hava Durumu'nu yayınlamaya başlaması sosyal medyada alay konusu oldu.

Google, o özelliği devre dışı bıraktı Muhammed Yakut hakkında kırmızı bülten kararı Haberet ilk ödülünü aldı Whatsapp'tan yeni özellik!