Yusuf Güney'den devleti kötülemekle suçlayan takipçisine çok sert cevap

Devleti kötülemekle suçlayan takipçisine Yusuf Güney'den sert cevap geldi. Güney, “Ş*refsizlik yapmayın! Kimse devleti, milleti kötülemiyor. Saat kaç olmuş burada jeneratör yok, bazı yerlerde ekip yok onu söylüyoruz. Y*vşak y*vşak mesajlar atmayın, bu şekilde can kurtarılmaz!” ifadelerini kullandı.

Yusuf Güney'den devleti kötülemekle suçlayan takipçisine çok sert cevap

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde 2 şiddetli deprem yaşandı. 10 ili vuran afet, geniş coğrafyaya yayılarak binlerce can aldı.

Büyük yıkımlara da neden olan depremin ardından kentlerin adeta enkaza döndüğü görüldü. Devletin tüm kurumları ilk andan itibaren arama-kurtarma çalışmaları için seferber olurken, yurdun dört bir yanından da gönüllü vatandaşlar deprem bölgelerine akın etti.

PAYLAŞIM YAPTI
Şarkıcı Yusuf Güney'de bölgedeki çalışmalara destek vermeye gitti.

Sosyal medya hesabında Elbistan, Kahramanmaraş’tan bölgedeki teknik ekipmanların yetersizliği üzerine paylaşımlarda bulunup destek çağrısında bulunan Yusuf Güney'e tepkiler geldi.

"Y*VŞAK Y*VŞAK MESAJLAR ATMAYIN"
Devleti kötülemekle suçlayan bazı takipçilerinin mesajları sonrası Yusuf Güney çekmiş olduğu videoda, “Ş*refsizlik yapmayın! Kimse devleti, milleti kötülemiyor. Saat kaç olmuş burada jeneratör yok, bazı yerlerde ekip yok onu söylüyoruz. Y*vşak y*vşak mesajlar atmayın, bu şekilde can kurtarılmaz!” ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Haluk Levent: Ben böyle bir gün görmedim Gökhan Zan gözyaşları içinde yardım istedi Müge Anlı'dan tepkilere yanıt Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve Başak Gümülcinelioğlu'nun yakınları göçük altında