Yusuf Güney: Sizi geri getirebiliyorlar

Astral seyahat çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Güney, Buket Aydın'ın konuğu olduğu programda klonlamayla ilgili çarpıcı sözler söyledi. Güney, Biden örneğini verdi.

Raft YouTube kanalında Buket Aydın'ın sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı Yusuf Güney, "klonlama tekniği" hakkında bilgi verdi.

İşte Yusuf Güney'in gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarından öne çıkanlar;

KLONLAMA ÜZERİNDEN BIDEN ÖRNEĞİ VERDİ

Buket Aydın: Ben bazı videolar izliyorum işte Biden'ın işte Putin'in falan melez ırktan olduğunu iddia ediyorlar.
Yusuf Güney: Şöyle ben Biden ile alakalı hep şunu söylüyorum ya bak klonlama tekniği diye bir şey var öyle bir teknoloji var. Klonlama siz mesela öldünüz ölmeden önce DNA kök sarmalından sizin DNA'nızı alıyorlar küçük bir tüpün içerisinde saklıyorlar. Siz öldükten bir yıl içerisinde geri getirebiliyorlar.
Başka bir bedende istersen kendi bedenini yapıyorlar İstersen başka bir beden yapıyorlar. Seni geri getiriyor, ruhunu geri getiriyorlar. Ama bilinçsiz artık eski insani duyguların kalmıyor. Robottan bir farkın olmuyor ve bunu o şekilde gelenlerin hepsi de zaten kontrol altındalar dikkat et mesela Biden'ın 10 yıl önceki videolarını izle ya bir insan 10 yılda o zaman aklını yitirmesi lazım aklını yitiren bir insan niye Amerikan devlet başkanı anladın mı?

"BİR İNSAN BOŞU BOŞUNA BOŞLUKLA KONUŞMAZ"

B.A.: Şuan ki garip garip hareketleri bunama değil yani? Başka bir şey var diyorsunuz bunun altında.
Y.G.: Bazen görünmeyen şeylerle diyalog kuruyor acayip acayip hareketler bir şey yok orada bomboş görüyorsun ama bir insan boşu boşuna boşlukla konuşmaz bir şeyler görüyor ki konuşuyor. Bakın bizim görsel olaraktan gözlerimizle göreceğimiz frekans aralıkları bellidir. O frekans aralığının dışına çıktığın anda metafiziksel varlıklar başlıyor.

Yıldız Tilbe'den suç duyurusu Hayat bilgisinin "Pikaçu Kerem'i" bugün evleniyor Aşk iddialarına yanıt geldi! Burcu Biricik'ten karnı burnunda pozlar!