Yıllardır ödül törenlerine katılmayan Sinan Akçıl, ödül törenlerinin gerçek yüzünü ortaya çıkardı: Dilsiz şeytan olmayacağım

Şarkıcı Sinan Akçıl, Merve Dizdar, Melek Mosso, Eda Ece, Melike Şahin ve Mabel Matiz'in ödül törenlerinde yaptıkları konuşmalardan sonra ödül törenlerinin gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Ödül törenlerinin 'aşağılama zihniyetinin bir parçası olduğunu belirten Akçıl, "Bu zihniyet değişmedikçe yazmaya devam edeceğim. Dilsiz şeytan olmak gibi bir düşüncem yok." dedi.

Yıllardır ödül törenlerine katılmayan Sinan Akçıl, ödül törenlerinin gerçek yüzünü ortaya çıkardı: Dilsiz şeytan olmayacağım

Son zamanlarda ödül alan bazı sanatçıların Türkiye'ye karşı sergiledikleri tavırlar ve sarf ettikleri sözler tepkilere neden oluyor.

Merve Dizdar, Melek Mosso, Eda Ece, Melike Şahin ve Mabel Matiz'in ödül törenlerinde yaptıkları konuşmalardan sonra Sinan Akçıl da konuya ilişkin yaptığı açıklama ile vatandaşların tepkisini çekti.

Yıllar öne ödül gecelerine katılmayı reddeden Akçıl, "Dilsiz şeytan olmak istemiyorum" diyerek gündeme damga vurdu.

TÖRENLERİN GERÇEK YÜZÜNÜ ORTAYA SERDİ

Eda Ece'nin ELLE Style Awards 2023 ödül töreninde yaptığı konuşmasının ardından Akçıl, 2011 yılından bu yana davet edildiği ödül törenlerine neden katılmadığını açıkladı. Şarkıcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Sene 2011. İlk albümümle Elle Style En Stil Erkek Müzik Starı adayı olmuşuz. Ödülü aldınız dediler gittik, sonra dediler ki maalesef karışıklık olmuş şu kişi aldı. Direkt kapıdan girmeden geri çıktık, peşimizden geldiler, dinlemedik duruşu bozmadık. O gün bugündür beni aday yapmayın dedim. Dün aynı ödül törenindeki saçma esprideki kahkahaları görünce tekrar dedim ki 'iyi ki...' Bu aşağılama zihniyeti değişmedikçe bunları yazmaya devam edeceğim. Dilsiz şeytan olmak gibi bir düşüncem yok.
Ödül alan neden nefret kusuyor? Meclis'e giren oyuncu Haberet.com'a değerlendirdi "Kibritçi" Cevat yoğun bakımda entübe edildi Survivor 2024 ne zaman başlayacak, kimler olacak? Mabel Matiz ödülüyle LGBT propagandası yaptı! Salondan alkış halktan tepki aldı