Yılbaşı Gecesi 2022 televizyonda neler var?

Yılbaşı gecesi, televizyon kanalları tarafından hazırlanan özel programlar ekrana gelecek. 31 Aralık Cumartesi yılbaşı gecesini evde geçirmek istiyorsanız birbirinden eğlenceli programlar ile güzel vakit geçirebilirsiniz. Peki, yılbaşı gecesi 2022'de televizyonda neler var?

Yılbaşı Gecesi 2022 televizyonda neler var?

Televizyon kanalları, 31 Aralık Cumartesi kutlanacak yılbaşı gecesi için özel programlar hazırladı. Evinizde yeni yıl kutlamak isteyenler, yılbaşı gecesi televizyonda ne var, hangi kanalda hangi program var merak ediyor. İşte yılbaşı gecesi programları yayın akışı...

YILBAŞI GECESİ HANGİ KANALDA NE VAR?

Kanal D: Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler

Fox TV: Ata Demirer, yılbaşı akşamında Fox TV'de orkestra ve dansçılar eşliğinde eğlenceli bir programla ekrana geliyor.

ATV: Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programında Hülya Avşar, Sefo ve Levent Yüksel konuk olarak katılacak ve yarışacak.

Show TV: Ekranların vazgeçilmez ve değişmez komedi programı Güldür Güldür Show, yılbaşı özel bölümü ile ekrana geliyor. Programın özel konukları ise Sagopa Kajmer, Ramiz, Devrim Özkan, Aleyna Tilki, Sadettin Teksoy, İsmail Tunçbilek, Levent Yüksel ve Aytaç Doğan.

Star TV: İBO Show'da İbrahim Tatlıses'in konukları; Gülben Ergen, İrem Derici, Cengiz Kurtoğlu, Mahmut Tuncer ve Şafak Sezer.

TRT: Yılbaşı akşamında TRT'de, daha önce TRT ekranlarında yer alan sanatçıların programı yeniden yayımlanacak.

O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konukları kimler? Yalı Çapkını'nın Suna'sının sevgilisi bakın kimmiş? Hacı Sabancı'dan romantik kutlama! Adriana Lima'dan Pele'ye veda