Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın'dan hastane paylaşımı

Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olan Filiz Akın, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Ünlü sanatçı, Bodrum'da tedavi gördüğü hastane odasından paylaşım yaptı.

Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın'dan hastane paylaşımı

Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.

Türk sinemasının usta isimlerinden biri olan Filiz Akın, sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunların ardından çok sayıda ameliyat olmuştu.

Geçtiğimiz kasım ayında da hastaneye kaldırılan ve bir süre sonra taburcu olan Filiz Akın, tekrar hastaneye yattı.

Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın'dan hastane paylaşımı - Resim : 1

YATAĞINDAN PAYLAŞTI

Filiz Akın'ın bu hali tüm sevenlerini üzdü. Usta oyuncuya sosyal medyada; 'şifalar diliyorum', 'Allah'ın izniyle bu da geçecek', 'Hayat çok acımasız' gibi yorumlar yapıldı.

"Çok agresif bir tedavi gördüm" diyen Yeşilçam efsanesi, 2022 ve 2023'te ise sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunlar nedeniyle art arda operasyonlar geçirmek zorunda kalmıştı.

Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın'dan hastane paylaşımı - Resim : 2

GENİZ KANSERİNİ ATLATMIŞTI

Türk sinemasının bir dönemine damga vuran Filiz Akın, 2002 yılında nazofarenks (geniz) kanserine yakalandığı öğrenmişti. İkinci evrede olduğu ortaya çıkan hastalığa meydan okuyan oyuncu, tedaviler sonucu kanseri yenmeyi başarmıştı.

Dünyaca ünlü yıldız Murat Boz ile buluştu Kenan İmirzalioğlu'ndan Ezel itirafı Serdar Ortaç'tan namaz çıkışı Ümit Davala'nın babası son yolculuğuna uğurlandı