Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun sosyal medya kazancı dudak uçuklattı!

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı dizinin ikinci sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Yalı Çapkını'nın güzeller güzeli Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun sosyal medya kazancı dudak uçuklattı. 15 saniyelik bir story için aldığı ücret herkesi şaşırttı.

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun sosyal medya kazancı dudak uçuklattı!

Yeni sezonu merakla beklenilen 'Yalı Çapkını' dizisi, 9 Haziran Cuma akşamı yayınlanan 36. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin ikinci sezon çekimleri başladı.

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! - Resim : 1

Kısa bir süre sonra izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Yalı Çapkını' dizisinin setinden ilk kare geldi. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in setten karesi herkesi heyecanlandırdı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla tüm yaz boyunca gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu'nun sosyal medya kazancı ortaya çıktı.

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! - Resim : 3

PAYLAŞIM BAŞINA 250 BİN TL

Dergilerin, reklamların, televizyonların ve talkshowların en çok aranılan yüzü Afra Saraçoğlu, paylaşım başına 250 bin TL kazanıyor.

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! - Resim : 4

Güzel oyuncunun sosyal medyada 8,2 milyon takipçisi var.

4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu kaza geçirdi MasterChef'te kim elendi? Eray mı, Ayaz mı, Dilara mı, Barış mı? Turan çifti bebeklerini kaybetti iddiası Birinci ağızdan sağlık durumu açıklaması: Çok şükür