Yalı Çapkını Pelin öyle bir döndü ki herkes şoke oldu! 6 aylık hamile olduğunu öğrenince...

Star TV'nin rekortmen dizisi 'Yalı Çapkını'nda flaş gelişme! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizide, Ferit'in eski sevgilisi Pelin diziye döndü. 'Pelin' karakteri bir döndü ki ortalık karıştı. Pelin, Ferit'ten hamile olduğunu açıklayınca sosyal medya yıkıldı. İşte o sahne ve yaşananlar...

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı, Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, her bölümüyle gündeme damgasını vuruyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yalı Çapkını'nda olaylar yine karıştı.

Yeni sezonda kadrodan çıktığı açıklanan ve kısa sürede kadroya geri dönen Buçe Buse Kahraman dün akşam yayınlanan bölümde diziye yeniden dahil oldu. Kahraman'ın hayat verdiği 'Pelin' karakterinin dönmesi sosyal medyayı salladı.

Yalı Çapkını Pelin öyle bir döndü ki herkes şoke oldu! 6 aylık hamile olduğunu öğrenince... - Resim : 1

6 AYLIK HAMİLE

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dün akşam 42. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Diziye Seyran'ın Sultan'ı yakalaması ve Pelin'in 6 aylık hamile olarak geri döndüğü sahneler damga vurdu.

Yalı Çapkını Pelin öyle bir döndü ki herkes şoke oldu! 6 aylık hamile olduğunu öğrenince... - Resim : 2

ERKEK OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Yalı Çapkını'nın 42. bölümünde; Abidin, Ferit'i alıp parka götürdü. Karşısında Pelin'i gören Ferit, onun karnını görünce şoke oldu. "Yalnız gelmedim" diyen Pelin'e "Benim mi?" diye soran Ferit, "Senin çocuğun, bizim çocuğumuz" dedi.

Oturup konuşan ikiliden Pelin, başarısız olmaktan korktuğunu söyledi. Onun hep yanında olacağını dile getiren Ferit ise "Her şey iyi olacak" dedi. Pelin'e sarıldıktan sonra cinsiyetini soran Ferit, bebeğin erkek olduğunu öğrendi.

Yalı Çapkını Pelin öyle bir döndü ki herkes şoke oldu! 6 aylık hamile olduğunu öğrenince... - Resim : 3

Pelin'in 6 aylık hamile olmasına, Ferit'in bebeği hemen kabullenmesine sosyal medyadan yorum yağdı.

Yalı Çapkını Pelin öyle bir döndü ki herkes şoke oldu! 6 aylık hamile olduğunu öğrenince... - Resim : 4

Yalı Çapkını'nın son bölümüne; 'Ferit bu kadar çok mu istiyordun baba olmayı?', 'Ferit hemen inanmasaydın keşke', 'Seyran duyunca kıyamet kopacak', 'Ferit'in Seyran'ı hemen unutması', 'Ferit dünden razıymış' gibi yorumlar yapıldı.

Yalı Çapkını Pelin öyle bir döndü ki herkes şoke oldu! 6 aylık hamile olduğunu öğrenince... - Resim : 5

"Gözlerindeki mutluluğu hissettiğimde karnım doyuyor" Hamdi Alkan yeni dizisi için imaj değiştirdi! 'Tam 10 yıl sonra...' 'Seksenler' dizisinin ünlü oyuncusu boşandı! Kıvanç Talu ve Beril Talu çiftine yurt dışına çıkış yasağı!