Yağmur Atacan: Ekranlara dönmek istiyorum ama...

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti geçtiğimiz haftalarda Etiler Akmerkez’de görüntülendi. İlk kez tiyatro sahnesine çıkan Pınar Altuğ'u yalnız bırakmayan Yağmur Atacan ekranlara dönüp dönmeyeceğini açıkladı.

Yağmur Atacan: Ekranlara dönmek istiyorum ama...

Pınar Altuğ kariyerinde ilk kez tiyatro sahnesinde yer aldı. 'Kusursuz Dünya Müzikali'nin prömiyeri için Zorlu Performans Sanatları Merkezi'e giden Atacan ve Altuğ çifti soruları yanıtladı.

"TOTEM YAPMIŞTIK"
Atacan, eşi Pınar Altuğ'nun performansı için, "Pınar her zaman sahnede olan bir kadın ama ilk tiyatro sahnesiydi ve bence çok da yakıştı. Ben kocası olarak çok duygulandım. Tabii biraz da gözlerim doldu. Çocuklar da çok güzel tepki gösterdiler. Bu arada oyunu provada bile izlemedim ilk defa izliyorum, totem yapmıştık" değerlendirmesinde bulundu.

"BİZİM DE ZAMANIMIZ GELİR"
Yıllardır televizyon ekranlarından uzak kalan Yağmur Atacan, oyunculuğa dönmeyi istediğini ancak ekranlarda kendisine uygun rol olmadığını belirtti.

"BANA GÖRE İŞLER YOK"
Yaşlanmayı beklediğini söyleyen Yağmur Atacan, "Kendimi soyutlamadım aslında, ara verdim yaşlanmayı bekliyorum. Biraz arada kaldım, dönmek için de fırsat arıyorum. Eskisi gibi işler yok hani bana uygun olan işler yok. Biraz daha böyle çata patalı işler var. Öyle bir yüzüm yok benim; öyle vurdu kırdı, taramalı tüfekli falan. Bakalım, bizim de zamanımız gelir" diye konuştu.

Tiyatro oyununda anne karakterini canlandıran Pınar Altuğ'un performansı ayakta alkışlandı.

 Yağmur Atacan: Ekranlara dönmek istiyorum ama... - Resim : 1

MasterChef’te ilk ceketi kim giydi? Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım'a aşk dolu mesaj Sağlık durumu nasıl? Demet Akbağ bıçak altına yattı