Wanda Nara, gizlice biriyle buluştu: Icardi çılgına döndü

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara için bomba bir iddia Arjantin'den geldi. Söylenene göre Nara, L-Gante isimli şarkıcıyla gizlice buluştu. Icardi ise bunu öğrenince çılgına döndü. İşte detaylar...

Wanda Nara, gizlice biriyle buluştu: Icardi çılgına döndü

Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara arasında bomba bir gelişme daha yaşandı. İddiaya göre Nara, L-Gante isimli şarkıcıyla gizlice buluşunca Icardi çılgına döndü.

Wanda Nara, gizlice biriyle buluştu: Icardi çılgına döndü - Resim : 1

Arjantin basınından Caras'ta yer alan habere göre Mauro Icardi, Wanda Nara ile L-Gante arasındaki gizli buluşmayı öğrenince öfkeden adeta çılgına döndü.

Wanda Nara, gizlice biriyle buluştu: Icardi çılgına döndü - Resim : 2

İddiaya göre Arjantin'e yeni gelen Wanda'nın, şarkıcı L-Gante'nin evini ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Wanda Nara, gizlice biriyle buluştu: Icardi çılgına döndü - Resim : 3

UÇAKTA ÖĞRENDİ

Antalyaspor maçı sonrası Icardi bu haberi takım arkadaşlarıyla birlikte uçakta öğrendi. Yıldız golcü bu haberi öğrenmesinin ardından adeta çılgına döndü.

Wanda Nara, gizlice biriyle buluştu: Icardi çılgına döndü - Resim : 4

TAKIM ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRDİ

Uçakta bulunan görgü tanıkları, Icardi'nin öfkesinin gözle görülür düzeyde olduğunu ve takım arkadaşlarının onu sakinleştirmek için müdahale etmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

Wanda Nara, gizlice biriyle buluştu: Icardi çılgına döndü - Resim : 5

Galatasaray
Engin Polat'ın iş yerine silahlı saldırı! Melis Sezen'in şoke eden dansı Diva Yorgun'u bir de bu seslerden dinleyin Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak?