Usta tiyatro sanatçısı Can Gürzap hayata gözlerini yumdu!

Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Davut Tataroğlu rolü ile hafızalara kazanan usta oyuncu Davut Tataroğlu hayata gözlerini yumdu.

Usta tiyatro sanatçısı Can Gürzap hayata gözlerini yumdu!

Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Davut Tataroğlu rolü ile tanınan, ünlü sinema sanatçısı Can Gürzap'ın hayatını kaybetti.

Can Gürzap'ın daha önce aort anevrizması nedeniyle tedavi gördüğü biliniyordu. Gürzap'ın hayatını neden kaybettiğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Usta tiyatro sanatçısı Can Gürzap hayata gözlerini yumdu! - Resim : 1

CAN GÜRZAP KİMDİR?

Can Gürzap, 26 Mayıs 1944'te İstanbul'da doğmuş önemli bir sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmendir. İlk tiyatro eğitimini, kendisi gibi sanatçı olan babası Reşit Gürzap'tan alan sanatçı, 1962'de Kadıköy Maarif Koleji'ni tamamladıktan sonra Ankara Devlet Konservartuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi ve Londra'da Central School of Speech and Drama'da eğitim gördü. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda yönetmen ve Oyuncu olarak görev yaptı.

Usta tiyatro sanatçısı Can Gürzap hayata gözlerini yumdu! - Resim : 2

Ünlü oyuncunun acı günü İlber Ortaylı langırt oynarsa MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, 3. eleme adayı kim oldu? Afra Saraçoğlu'ndan Mert Ramazan Demir açıklaması: Sadece...