Ünlü şarkıcı Hadise, katıldığı festivalde daha önce Beyonce'nin giydiği elbiseyi giydi.

Bu yıl 81'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne Kerem Bürsin ile katılan Hadise'nin elbisesi dikkat çekti. Daha önce aynı elbiseyi Beyonce'nin de giymiş olması gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Hadise, katıldığı festivalde daha önce Beyonce'nin giydiği elbiseyi giydi.

Hadise ve Kerem Bürsin bu yıl 81’incisi düzenlenen Venedik Film Festivali’ne birlikte katıldı. Ünlü şarkıcı daha önce dünyaca ünlü yıldız Beyonce’nin Oscar Ödül Töreni’nde giydiği elbiseyle boy gösterdi.

KIRMIZI HALIDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜLER

Hadise ve oyuncu Kerem Bürsin, otomobil üreticisi Lexus’un davetiyle bu yıl 81’incisi düzenlenen Uluslararası Venedik Film Festivali’ne katılmak üzere İtalya’ya gitti. Venedik’teki ilk akşamlarında birlikte yemek yiyen iki ünlü isim, ertesi gün de ekipleriyle beraber gondola binerek şehir turuna çıktı. Hadise ve Kerem Bürsin ardından festivalde Altın Aslan ödülü için yarışan, Fabio Grassadonia ve Antonio Piazza’nın yönetmen koltuğunda oturduğu “Iddu” (Sicilian Letters) filminin gösterimine katıldı. Yağan yağmura rağmen ikiliye kırmızı halıda ilgi büyük oldu.

Ünlü şarkıcı Hadise, katıldığı festivalde daha önce Beyonce'nin giydiği elbiseyi giydi. - Resim : 1

DAHA ÖNCE BEYONCE DE GİYMİŞTİ

Kırmızı halıda Dolce&Gabbana marka kıyafetle podyumda yürüyen Hadise, iddialı tarzıyla dikkat çekti. Şarkıcının Beyonce’nin daha önce giydiği elbiseyi giymesi de sosyal medyada gündem oldu. Konser kıyafetleriyle de Beyonce’ye tarzı benzetilen Hadise’nin Venedik’te de ünlü yıldızın daha önce giydiği elbiseyi tercih etmesi çok konuşuldu. Beyonce aynı kıyafeti 2023 Oscar Töreni’ne katılırken giymişti. Kırmızı halıda Kerem Bürsin de Dolce&Gabbana marka bir takım tercih etti.

Ünlü şarkıcı Hadise, katıldığı festivalde daha önce Beyonce'nin giydiği elbiseyi giydi. - Resim : 2

Fenerbahçe'nin referansı Wanda! Şahan Gökbakar'ın villasına yıkım kararı Davada karar yarına kaldı Abdest sahnesi tepki çekti