Ünlü pop sanatçısı, konserinde sahneye fırlayan hayranı tarafından tokatlandı

Pop müziğin bilinen isimlerinden Ava Max, Los Angeles'ta sevenleriyle bir araya geldiği konserinde sahneye fırlayan bir hayranı tarafından tokatlı saldırıya uğradı. Saldırgan hayran, görevliler tarafından sahneden indirilirken ünlü şarkıcı şovunu hiç bozmadan devam etti. Konser sonrasında sosyal medya adresinde paylaşım yapan sanatçıya hayranlardından destek mesajları yağdı. O anlar anbean kameralara yansıdı.

Pop müziğin bilinen isimlerinden Ava Max, hayranlarıyla bir araya geldiği Los Angeles konserinde bir hayranının sahneye atlamasıyla hayatının şokunu yaşadı.

Ava Max
Ava Max

SAHNESİNE DEVAM ETTİ

Sahneye fırlayan kişi, ünlü şarkıcıya şiddetli bir tokat attı. Uğradığı saldırıya rağmen profesyonelliğini bozmadan şovuna devam eden Ava, saldırganın görevliler tarafından sahneden indirilmesiyle konserini sonlandırdı.

Ava Max
Ava Max

"O KADAR SERTTİ Kİ GÖZÜMÜ ÇİZDİ"

Konser sonrasında Twitter adresinde paylaşımda bulunan Ava, "Bana öyle sert vurdu ki, gözümü çizdi. Bir daha hiçbir konserime gelmeyecek. Fakat Los Angeles'taki hayranlarıma, bu gece muhteşem oldukları için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Ava Max'ın tokat yediği o anlar
Ava Max'ın tokat yediği o anlar

Ava'nın yaşadığı olayın ve paylaşımının ardından hayranlarından destek mesajları yaptı. Bir hayranı, "Bu başına geldiği için çok üzgünüm Ava, seni seviyoruz" dedi. Bir diğeri ise "Daha iyisini hak ediyorsun" yorumunda bulundu.

MasterChef Sefa kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef'te ana kadroya kim girdi? Nuri Alço, bir genci ölümden kurtardı Sabancılar gizlice kayda alındı