Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika'da ödül kazandı

Yargı dizisiyle birlikte ünü yurt dışına yayılan Pınar Deniz, Latin Amerika'nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri'nde Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Bir teşekkür videosu gönderen Deniz, "Bu güzel ödül için teşekkür ediyoruz" dedi.

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika'da ödül kazandı

Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin, karakteriyle birlikte çok geniş hayran kitlesine ulaşan Pınar Deniz, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dünyanın dikkatini çekmeyi başardı.

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika'da ödül kazandı - Resim : 1

Yayıncılık dünyasının en büyük ödülleri olan Produ Ödülleri 1 Kasım’da gerçekleştirilen ödül töreni ile sahiplerini buldu. Ünlü oyuncu, 'Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika'da ödül kazandı - Resim : 2

"TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Aldığı ödülün ardından bir teşekkür videosu gönderen Deniz, "Bu güzel ödül için teşekkür ediyoruz. Dizimizin bu kadar büyük bir ilgiyle Latin Amerika'da takip ediliyor olması beni çok mutlu ediyor. Sizi seviyoruz" dedi.

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika'da ödül kazandı - Resim : 3

Akalın'dan Dilan Polat açıklaması Dilan ve Engin Polat çifti hastanede Dilan Polat'ın soruşturma başladıktan sonra çektiği video gündem oldu Dilan Polat'tan Aile dizisine cevap!