Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'den SOLOTÜRK paylaşımı

Oynadığı dizi ve filmlerle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Adana'da SOLOTÜRK pilotlarıyla karşılaşınca, o anları ölümsüzleştirdi. Kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özpirinçci, "Gözünüz gökyüzünde olsun ve bu gösteriyi kaçırmayın derim! @soloturk Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en güzel gururlarından biridir." dedi.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'den SOLOTÜRK paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Cumhuriyet'in 100. yılına yaklaşırken yeni bir paylaşım yaptı.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'den SOLOTÜRK paylaşımı - Resim : 1

"SOLOTURK TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN GURURLARINDAN BİRİDİR"

Adana'da karşılaştığı SOLOTÜRK pilotlarıyla fotoğraf çekilen oyuncu, o anları Instagram'dan paylaştı.
Oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Anadolu Kartalları filmi ile başlayan tanışıklığımın katlanarak büyüdüğünü dün Adana sokaklarında çekim yaparken gökyüzünde uçan F16 gösteri uçağı olan SoloTürk’ü görünce yaşadığım heyecandan bir kere daha anladım! 26 Ekim Perşembe günü Adana Çukurova Üniversitesi semalarında saat 16.00’da gösteri uçuşları olacakmış. Oralardaysanız gözünüz gökyüzünde olsun ve bu gösteriyi kaçırmayın derim! @soloturk Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en güzel gururlarından biridir!

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'den SOLOTÜRK paylaşımı - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Özge Özpirinçci; pilot olmayı hayal eden 5 gencin Anadolu Kartalı Tatbikatı hikayelerini konu alan ve 2011'de vizyona giren Anadolu Kartalları filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşmıştı.

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu? Elif Karlı: Kaybettiğim eşimle platonik aşk yaşıyorum Müge Anlı canlı yayınında zor anlar! Sinir krizi geçirdi stüdyoyu terk etti MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu?